Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Göz Kırpmaları (Winks)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 04-10-2007   #1 (mesaj-linki)
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer

Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer hazırdır:

Göz kırpmaların yüklenmesiyle ilgili detaylı bilgi içeren konu bağlantısı:
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

MSWINSCK.OCX sorunu yaşayanlar: Bilgisayarım > C:\ > Windows > System32 klasöründe bulunan "cmd" isimli dosyaya sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanın. Açılan siyah pencerede komut satırına "regsvr32 mswinsck.ocx" yazıp enter'layın. (Tırnak işaretleri olmadan)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-10-2007 @ 05:09.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-12-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer

bakın benim bilgisayarım windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum bana yardım edermisiniz
Eski 16-12-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer

Alıntı:
serifayse adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bakın benim bilgisayarım windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum bana yardım edermisiniz
Hangi adımda takıldığınızı, hangi hata mesajını aldığınızı belirtmeniz gerek.
Eski 10-02-2008   #4 (mesaj-linki)

benim bilgisayarımda windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum banada yardım edermisiniz
Eski 10-02-2008   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
kobiyos adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bilgisayarımda windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum banada yardım edermisiniz
Hangi adımda takıldığınızı, hangi hata mesajını aldığınızı belirtmeniz gerek.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
coklu msn vista, msxlabs winks, msxlabswinks, vista uyumlu coklu msn, vista uyumlu göz kırpmaları, vista uyumlu msn, vista uyumlu çoklu msn, vista uyumlu çoklu msn açma, vista çoklu msn, vistaya uyumlu çoklu msn, windows vista uyumlu msn, windows vista çoklu msn, windows vista çoklu msn açma, winks installer, çoklu msn vista,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:40Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10016990 saniyede (54.44% PHP - 45.56% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR