| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer hazırdır: Avast! antivirus kullanıcıları lütfen bu mesajı okuyunuz. ![]() Göz kırpmaların yüklenmesiyle ilgili detaylı bilgi içeren konu bağlantısı: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu MSWINSCK.OCX sorunu yaşayanlar: Başlat > Programlar > Donatılar > Komut İstemi kısayoluna sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullanın. Açılan siyah pencerede komut satırına "regsvr32 mswinsck.ocx" yazıp enter'layın. (Tırnak işaretleri olmadan) Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-10-2007 @ 06:09. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer
bakın benim bilgisayarım windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum bana yardım edermisiniz
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer benim bilgisayarımda windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum banada yardım edermisiniz | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
tüm adımları uyguladım göz kırpmasını yüklerken aşağıdaki uyarıyı alıyorum "Component'MSWINSCK.OCK2or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid" xp de sorunsuz kurdum kullanıyorum ama vistada neden olmuyor | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
işlemleri aynen uyguluyorum ama aşağıdaki hata kodunu alıyorum windows\system32\MSNWINSCK.OCK modülü yüklendi,ancak DIIRegisterServer çağrısı 0x8002801 hata koduyla başarısız oldu işletim sistemim vista | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
windows Vista home premium 32 bit işletim sistemi ilginize teşekkürler | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| msn vista uyumlu, msxlabs winks installer, vista uyumlu msn, winks installer, çoklu msn vista, |
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 23 Saat Önce 15:33 |
| Windows Data Recovery (Vista uyumlu dosya kurtarma programı) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 22-02-2008 02:56 |
| Yeni Yahoo Messenger - Windows Vista Uyumlu | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 16-12-2007 22:35 |
| MSN Winks/Content Installer/Adder | kompetankedi | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 17 | 28-11-2007 17:15 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |