![]() |
| | Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#1 (mesaj-linki) |
| Windows Vista/7 uyumlu MsXLabs Winks Installer hazırdır: Avast! antivirus kullanıcıları lütfen bu mesajı okuyunuz. ![]() Göz kırpmaların yüklenmesiyle ilgili detaylı bilgi içeren konu bağlantısı: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu MSWINSCK.OCX sorunu yaşayanlar: İlgili dosyayı indirip C:\Windows\ klasörüne kopyalayın. (ZIP dosyasından çıkarmayı unutmayın) 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, C:\Windows\SysWOW64\ klasörüne kopyalayın. Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemi kısayoluna sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini kullanın. Açılan siyah pencerede komut satırına "regsvr32 MSWINSCK.OCX" yazıp enter'layın. (Tırnak işaretleri olmadan) 64 bit Vista veya 7 kullananlar: "regsvr32 c:\Windows\SysWOW64\MSWINSCK.OCX" yazıp enter'layın. (Tırnak işaretleri olmadan) Not: Bu yöntemle Windows 7'de de programı sorunsuz kullanabilirsiniz. Son Düzenleyen NeutralizeR; 01-03-2010 @ 20:05. Sebep: Windows 7 | |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#2 (mesaj-linki) |
|
bakın benim bilgisayarım windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum bana yardım edermisiniz
| |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#3 (mesaj-linki) |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#4 (mesaj-linki) |
| benim bilgisayarımda windows vista ne kadar ugraştıysamda göz kırpmalarını yükleyemiyorum banada yardım edermisiniz | |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#5 (mesaj-linki) |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#6 (mesaj-linki) |
|
tüm adımları uyguladım göz kırpmasını yüklerken aşağıdaki uyarıyı alıyorum "Component'MSWINSCK.OCK2or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or invalid" xp de sorunsuz kurdum kullanıyorum ama vistada neden olmuyor | |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#7 (mesaj-linki) | ||
| Alıntı:
Alıntı:
| |||
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#8 (mesaj-linki) |
|
işlemleri aynen uyguluyorum ama aşağıdaki hata kodunu alıyorum windows\system32\MSNWINSCK.OCK modülü yüklendi,ancak DIIRegisterServer çağrısı 0x8002801 hata koduyla başarısız oldu işletim sistemim vista | |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#9 (mesaj-linki) |
| Hangi Vista işletim sistemini kullanıyorsunuz? 32bit, 64bit?
| |
|
| | Cvp: Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer#10 (mesaj-linki) |
|
windows Vista home premium 32 bit işletim sistemi ilginize teşekkürler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| göz kırpmaları, göz kırpması yükleme, msxlabs winksinstaller, vista uyumlu winksinstaller, winks installer | mswinsck ocx hatasi, mswinsck ocx hatasi win7, vista uyumlu msn, |
Windows Vista uyumlu MsXLabs Winks Installer Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 15 | 24-07-2011 17:10 |
| Windows Data Recovery (Vista uyumlu dosya kurtarma programı) | kompetankedi | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 22-02-2008 01:56 |
| Yeni Yahoo Messenger - Windows Vista Uyumlu | hellboy726 | Diğer MSN Messenger Programları | 0 | 16-12-2007 21:35 |
| MSN Winks/Content Installer/Adder | kompetankedi | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 17 | 28-11-2007 16:15 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 10:29 |