Göz Kırpmaları - Winks Programları Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Göz Kırpmaları (Winks)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 06-03-2008   #31 (mesaj-linki)
hallederiz - avatarı
Cvp: Göz Kırpmaları - Winks Programları

ben bu MsgJump! MSN Winks Installer programını yükledim kullanmaya başladım fakat aktivasyon kodu istiyor ne yapmalıyım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-03-2008   #32 (mesaj-linki)
iremrap12

bunları nası eklicem
Eski 11-04-2008   #33 (mesaj-linki)
timsahcelik

hersey iyi güzelde program nerede kardesim
Eski 21-06-2008   #34 (mesaj-linki)
mavi_rüya_84

dosyalar nerde
Eski 23-06-2008   #35 (mesaj-linki)
adigital

Evil_Storm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Selamlar arkadaslar size blue montain ripperi verdim gerci o tek yeterli ama ben hepsini arsiv halinde istiyorum deyenler için program verelim

Msn content installer 4 free

> Ek'teki dosyayı indirin <

hayır dostum yenı bm rıpper ıle artık yukleme yapabılırsın cunku bazılarında eskıbm rıpper sorun verıyor yenısı yazdım ılgılılere duyrulur ben cok sey ogrenmek ıstıyorum dıyenlerı baslık actım ve yakında tum teknık detayını verıcem...

bakın bakalım eskı bmrıpper ıcınde bunlar varmı sadece ornekdır ama yukelyebılırsınız..

not bılmeyenler ıcın anlatıyorum lınk tıkla free tusuna bas sonra 1-2 dk bekle ve alta download yazar dosya adı sonra yukle..

------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) İlk önce bu dosyayı Buradan indirin ve dosyanin icindeki mswinsck.ocx`u windows'un içindeki "system32" klasörünün içine koypalayın..

daha sonra msniniz acikken dosya icinde bulunan w&madder i calistirin

yukleme bittikten sonra göreceksinizki winkslerimiz artik kullanmaya hazir

Wing ne diye soran arkadaşlar msn messenger 7.0 kullanıyorlarsa online olan arkadaşına çift tıklayıp mesaj pencersinin alt kısmındaki "Winks" tuşuna basıp defult olarak yüklenmiş wingleri gönderebilirler böylece de neyin ne olduğu, neyi download ettiğimiz daha net anlaşılır.

Moods nedir diosanizda hareketli olan msn gösteri resimleri yani siz arkadasinizla konusurken hareket eden bi resminiz olacak.
moodslari yuklerkende ayni metodu kullanioruz...

vermıs oldugunuz lınk olu bakarsanız sevınırım saygılar
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
göz, kırpmaları, programları, winks
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Göz Kırpmaları - Winks Programları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Audio Winks (Sesli MSN Göz Kırpmaları) Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 17 16-09-2009 16:41
Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 75 14-09-2009 22:47
Mee Winks (Mee Göz Kırpmaları) Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 11 10-04-2009 19:59
Video Winks Morrigan MSN Göz Kırpmaları (Winks) 15 13-02-2009 02:18
MSN Winks 4.0 plus Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 18 19-02-2007 14:19