Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN İfadeleri (Emoticons)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-11-2005   #1 (mesaj-linki)
Msn Messenger için yeni ve harika bir eklenti, Yüklemesi ve Kullanımı Çok basit.
Göz Kırpmaları ( winks )
Hareketli Emoticon
Ses efektleri
Proğram tamamen ücretsiz ve hiçbir kısıtlama yoktur.

Spyware adware türü casus yazılımlar ve reklam içermez.

*
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-01-2006   #2 (mesaj-linki)
DigiDAL
Cvp: SweetIM Cvp: SweetIM
Processor: 233 MHz processor or faster.
Disk Space: 6 MB available space.
Memory: 64 MB (128 MB recommended).
Video Display: 256-color VGA or higher.
Software:Macromedia Flash 6 or higher

Bilgisayar'da bu özelliklerin olması lazım
Eski 17-02-2006   #3 (mesaj-linki)
Yalnız SweeetIM den ifade gönderdiğinizde karşı tarafında ifadeleri görebilmesi için ondada SweetIm yüklü olması gerekiyor
Eski 16-04-2006   #4 (mesaj-linki)
_sonsuz_
ifade yolladıgınız kişide sweetim yüklü değilse link atıo,bu link tıklanarak siteden ifade izlenebilio
Eski 01-08-2006   #5 (mesaj-linki)
merhaba ben bunu once kurdum sora kaldırmak ıstıorum programlardan kaldırdım ama msn ıletı penceresınden kaldıramadım nasıl kaldırabılırım tesekkurler
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
msn den eklenti kaldırmak msn den ifadeleri kaldırma space i kaldirma sweeetim sweetim sweetim bilgisayardan kaldırmak sweetim i kaldırmak sweetim i msn den kaldır sweetim kaldır sweetim kaldırma sweetim kaldırmak sweetİm sweetım
Konu Araçları

SweetIM Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu Anijad Messenger Plus! 46 31-01-2008 22:49
SweetIM 2.1 (Freeware) Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 0 13-11-2007 08:10
Personalise Messenger with SweetIM Blue Blood Çeşitli RSS Konuları 0 15-08-2007 16:20
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:07
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10528111 saniyede (68.92% PHP - 31.08% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR