| | #1 (mesaj-linki) | |
| Msn Messenger için yeni ve harika bir eklenti, Yüklemesi ve Kullanımı Çok basit. Göz Kırpmaları ( winks ) Hareketli Emoticon Ses efektleri Proğram tamamen ücretsiz ve hiçbir kısıtlama yoktur. Spyware adware türü casus yazılımlar ve reklam içermez. * Son Düzenleyen kompetankedi; 01-03-2007 @ 17:21. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SweetIMOS: Windows XP, Windows 2000. Processor: 233 MHz processor or faster. Disk Space: 6 MB available space. Memory: 64 MB (128 MB recommended). Video Display: 256-color VGA or higher. Software:Macromedia Flash 6 or higher Bilgisayar'da bu özelliklerin olması lazım | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SweetIM Yalnız SweeetIM den ifade gönderdiğinizde karşı tarafında ifadeleri görebilmesi için ondada SweetIm yüklü olması gerekiyor | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SweetIM
ifade yolladıgınız kişide sweetim yüklü değilse link atıo,bu link tıklanarak siteden ifade izlenebilio
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
merhaba ben bunu once kurdum sora kaldırmak ıstıorum programlardan kaldırdım ama msn ıletı penceresınden kaldıramadım nasıl kaldırabılırım tesekkurler
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
msg plus yükleyince " sweet im" emotions ları kayboldu. ancak tekrar yükledim ama pencerede gözükmüyor.yani kullanamıyorum..plus da nasıl kullanabilirim.."sweet im"i
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
EMEĞİNE SAĞLIK BU SİTE MÜKEMMEL YA
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
karşıya giden ifadelerde dogrumu ilalki iki taraftada yüklü olmasımı klazımö???
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Harikasınız gerçekten süper bu site.Emeğinize sağlık.Çooook teşekkürler.Başarılarınızın devamını dileri ![]() sculptor un sorusunu tekrarlıyorum.ben msgPlusla beraber bunu nasıl kullanabilirim Son Düzenleyen muhammed66; 17-05-2007 @ 14:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
süper pro saol
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| sweetim |
SweetIM Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Messenger Plus! Live Artık SweetIM ile Uyumlu | ahmetgns | Messenger Plus! | 2 | 27-10-2008 00:29 |