| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: İfadelerimizi Kendimiz Yapalım
BUNLAR SUPER TEŞEKUR EDERİM PAYLAŞTIGINIZA | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
ellerine sağlık kardeşim werdiğin emeğine sağlık... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
sagol
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) |
3d smiles yapılışı_???
selamlar... başlıktada belirttiğim üzere msn de kullanılan smileylerin üzerinde yaratıcılığımı kullanarak smileyler, hareketli ifadeler yapabileceğim bi program arıyorum... bu şu hareketli olan büyük smileylerde olabilir, normal msn ifadeleride... ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mesela bunlarda oynama yapacağım diyelim) (yada 3d büyüklerde...)çeşitli programlarla yapmayı denedim... smileyin (.gif) boyutu ile oynamadan sadece üzerinde değişiklik yapıyorum... msne atıyorum ufacıcık bişii... anlaşılmıyo bile... bana bu programı söyleyebilecek birisi varmı_? saygılar... | |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
teşekkürler güzel paylaşım...
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| hareketli smileyler, msn 3d smileyler, |
| Konu Araçları | |
İfadelerimizi Kendimiz Yapalım Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Müzik Hakkında Muhabbet Yapalım | kompetankedi | Müzikhol | 99 | 1 Gün Önce 21:50 |
| Divx Filmlerimizi VCD Yapalım [Resimli Anlatım] | ozti | Internet/Bilgisayar Dünyası | 19 | 6 Gün Önce 14:57 |
| Hadi Boyama yapalım | NoRanynn | Flash Oyunlar | 10 | 24-08-2007 01:16 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||