WLM 2009 Uyumlu Çoklu İfade Ekleme (EmotLoader) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN İfadeleri (Emoticons)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-05-2009   #1 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
WLM 2009 Uyumlu Çoklu İfade Ekleme (EmotLoader)

Birden fazla emoticon'u tek seferde eklemek için küçük bir programa ihtiyacınız var. Öncelikle aşağıdaki zip dosyasını indirin. WLM 2009 ile uyumlu...

Ardından toplu halde eklemek istediğiniz emoticon'ları bir klasörün içine koyun. ZIP dosyasının içinden çıkan Emotloader.exe dosyasına çift tıklatın. Browse tusuna basarak emoticonları koyduğunuz klasörü bulun ve Tamam'a tıklatın. Resimlerin isimleri listede görüntülenecek. İster tek tek kutucukları işaretleyerek ekleyebilirsiniz, ister All tuşuna basarak hepsini birden seçip ekleyebilirsiniz. Seçiminiz bittikten sonra Start 'a basmanız yeterli. MSN Messenger kişi listenizi açın. Açık durması yeterli, MSN Messenger'da bir işlem yapmayacaksınız.

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar emotloader.rar (332.2 KB, 282 gösterim)
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-05-2009   #2 (mesaj-linki)
Papatya-2 - avatarı
Cvp: WLM 2009 Uyumlu Çoklu İfade Ekleme (EmotLoader)

ahmetseydi arkadasim öncelikle emegine sagllik dediklerini yapiyorum ama bir türlü ekliyemiyorum ya nasil yapmaliyim daha baska onuda bilmiom yazdigini aynen yapiom ama olmuo yinede
Eski 17-05-2009   #3 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

Papatya-2 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ahmetseydi arkadasim öncelikle emegine sagllik dediklerini yapiyorum ama bir türlü ekliyemiyorum ya nasil yapmaliyim daha baska onuda bilmiom yazdigini aynen yapiom ama olmuo yinede
Hangi Messenger versiyonunu kullanıyorsun ? Tam olarak nerde kalıyor ? Ben bunu sadece WLM 2009'da test edebildim. Önceki sürümler için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Bir de diğer EmoAdeer'i dene istersen. Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder)
Eski 1 Hafta Önce   #4 (mesaj-linki)

eklemiyor herşeyi yaptım seçtikten sonra emoları 10 tane mesela start seçiyorum ondan sonra aborted diyor evet hayır soruyor devam etmek ıcın belkı 50 kez evet dedim ama bir tane bile emo yüklenmedi en son sürüm Live messenger a acil bu konuda yardım bekliyorum
Eski 1 Hafta Önce   #5 (mesaj-linki)

tşkler ekleyebildim ama minicik çıktı resim!! bunun başka bi yolu yok mu acaba.. resmin sadece ortasını gösterdi =)
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
emotloader, ifade ekleme, resimlere ifade ekle, çoklu smiley ekleme, oklu ifade ekleme,
WLM 2009 Uyumlu Çoklu İfade Ekleme (EmotLoader) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 2 Gün Önce 23:03
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 6 Gün Önce 11:04
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 170 2 Hafta Önce 23:03
Çoklu Görüntü Resmi Ekleme (Hareketsiz) Blue Blood Dinamik Görüntü Resimleri 25 04-03-2009 17:46
İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında Gabriella X-Sözlük 0 12-05-2008 18:53