| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)
tşkler ben de kurdum ama ifadeyi pencereye sürüklediğimde bişey olmuyor çalıştıramıyorum sorun ne acaba??? | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | ||
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Alıntı:
Alıntı:
| |||
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) merhaba sevgili arkadaşım, program iyi hoş, süper fakat ufak bir sorunum var.. konuşma penceresinde bir arkadaşıma yollamak istediğim de herhangi bir smile tutup taşıyorum pencereye.. ama olmuyor karşımdakine gitmiyor smile.. neden acaba ? ilgilenirseniz memnun olucam.. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | ||
Alıntı:
| |||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
sorun nedir acaba ? | ||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 2008 yeni program paketi, smile paketi, |
GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Müzik Tarihi | ThinkerBeLL | Müzik | 4 | 21-01-2008 23:21 |
| Batı İdeolojisi, Irkçılık ve Ulusal Kimlik Sorunumuz | ThinkerBeLL | Siyasal Bilimler | 1 | 22-09-2007 21:16 |
| İtalyan Sineması | Asi-BeL | Sinema | 4 | 08-06-2007 12:49 |
| Postmodern Felsefe | Asi-BeL | Felsefe | 3 | 26-01-2007 21:43 |
| Sosyalizm | virtuecat | Felsefe | 4 | 25-01-2007 03:37 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||