| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)
sifre soruyor ben yapamadım | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||||||
^ İlgili bağlantıdaki dosyayı indirin ve alttaki alıntıda anlatıldığı gibi kurulum ve ayarlar sıralamasını takip edin. Program çalışmaya başlayacaktır. İyi eğlenceler...
| |||||||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ikinci exe dosyasını kuramadım hata verdi cünkü msnyede sürükleyip atamıyorum ifadeleri? ne yapmam gerek????
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
son sürüm ... herşey içinde... ![]() RapidShare: 1-Click Webhosting Smilie Pack 1 - 3.6 MB: RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Bunu tam sürüm para vermeden kullanmak için bişey yapamaz mıyız.. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
Kurulum ve güncelleme.zıp ı indirdikten sonra içine girdiğinizde okuma dosyası var oradan şifreye ve ada ulaşabilirsiniz. Ordakileri programa yazdıktan sonra programı kullanabiliriz. Birde program kurulurken çerçeveyi seçiyoruz. Gönderdiğimiz tüm simgeler o zaman çerçeveli olur. Eğer arka plana kendisi uygun istiyorsak kurulumda çerçeveyi seçmezsek çerçevesiz olur.
Son Düzenleyen virtuecat; 26-01-2007 @ 21:29. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Bu güzel paylaşım için teşekkür eder başarılarınızın devamını dilerim. | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) peki bunu nasıl kulanıcaz yanı benım bır fıkrım yok v yanı hepsını tek tek ındırmek zor olcak hepsı bır baslık altında olsadı mumkunmuydu acep | |
|
![]() |
| Etiketler |
| binlerce, getsmile, paketleri, yeni, İfade |
GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Smileycons 6 ve Bütün Ek Paketleri | BlueNighT | MSN İfadeleri (Emoticons) | 4 | 15-03-2009 13:51 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 12-05-2008 18:53 |
| Msn Theme Packs (MSN Paketleri) | kompetankedi | Dinamik Arka Planlar | 31 | 27-03-2008 14:11 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 04-03-2006 13:36 |