| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)
İlk olarak Get Smile programını indirip kurmanız gerekiyor. Nasıl kuracağınız ilk mesajda anlatılmış. Daha sonra istediğiniz bir paketi indiriyorsunuz ve Get smile programı açıkken zip dosyasının içinden çıkan .gsmu uzantılı dosyalara çift tıklayarak paket yüklemesini yapıyorsunuz. | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
başarabilen bir arkadaş var ise beni msn eklesinde yollasın bakalım ben beceremedim buyrun. Hep aynı hatayı verdi | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Merhaba Arkadaşlar GetSmile Programını birkaç gün önce indirip kullanmaya başladım ve çok beğendim programı türkçeye çevirmeye karar verdim bugün birkaç saat uğraştıktan sonra menülerini türkçeye çevirdim henüz tam çevrilmiş değil. Yinede bir deneyin derim inşallah ileriki zamanlarda tamamını türkçeye çevirecem. kurulum dosyası burada. http://www.downloaddiyari.com/getsmile_tr.exe Dosya Boyutu : 112 KB. Dikkat Yasal Uyarı: Bu kurulum WinRar dosyası ile oluşturulmuştur. Dosya içinde virüs, Trojan, Adware, Spayware BULUNMAMAKTADIR. içinde sadece dil dosyası bulunmaktadır kuruluma çevrilme sebebi baside indirmektir. indirdiğiniz dosyayı çalıştırıp programı farklı bir dizine kurduysanız yolu gözattan seçiniz yoksa bir değişiklik yapmayınız. Daha sonra kurulumu gerçekleştiriniz. GetSmile programını kapatıp tekrar açınız. Menüden Options -> Settings 'i tıklayınız language bölümünden türkçeyi seçiniz. Diğer sürümü en kısa zamanda atacağım. Güle Güle kullanın. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
link i bulamıyorum kardeş
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
Eklenti listesinin en üstünde yer alan sıkıştırılmış dosyadır. Üstüne tıkladığınızda sizi yönlendireceği bağlantı da yukarıdaki gibidir. | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) oncelikle slm arkadslar ya bende olmuyo ifadeleri msn surukluyemiom olmuyo hepsini yapiom ama olmuyor ltf bir yardim neden olmuya bilir ltffffffff yardimmmmmmmmmmm | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |||||||||
![]()
GetSmile sürümünün v1.93 olduğundan emin olun. | |||||||||
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
programı yönlendirdiğiniz gibi kurdum fakat en son açılması gereken hani bir defaya mahsus açılacak dediğiniz bir pencere varya (contınue with the current collection)yazan bu pencere hiç açılmıyor ve msn penceresinden smıleleri gönderemiyorum.ilgilenirseniz sevinirim.teşekkürler Son Düzenleyen NeutralizeR; 09-03-2007 @ 22:28. | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |||||
![]() http://www.msxlabs.org/forum/attachm...8&d=1167672175 İndirip tekrar kurmayı deneyin.. | |||||
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
yapamıyoruz be adammım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| binlerce, getsmile, paketleri, yeni, İfade |
GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Smileycons 6 ve Bütün Ek Paketleri | BlueNighT | MSN İfadeleri (Emoticons) | 4 | 15-03-2009 13:51 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 12-05-2008 18:53 |
| Msn Theme Packs (MSN Paketleri) | kompetankedi | Dinamik Arka Planlar | 31 | 27-03-2008 14:11 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 04-03-2006 13:36 |