Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN İfadeleri (Emoticons)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 10-01-2007   #11 (mesaj-linki)
nurbanu99
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)

sifre soruyor ben yapamadım
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-01-2007   #12 (mesaj-linki)
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)

Alıntı:
nurbanu99 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sifre soruyor ben yapamadım
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...8&d=1167672175

^ İlgili bağlantıdaki dosyayı indirin ve alttaki alıntıda anlatıldığı gibi kurulum ve ayarlar sıralamasını takip edin. Program çalışmaya başlayacaktır.

İyi eğlenceler

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
*GetSmile ve GetSmile Paketleri (Hareketli İfadeler - Emoticons - Smilies)

*Windows Live Messenger ile uyumludur.

KURULUM VE AYARLAR
  • Ekteki GetSmile-Kurulum-Guncelleme.zip dosyasını indirip bir klasöre açın.
  • ZIP dosyası içinden çıkan GetSmile KURULUM.exe dosyasını çalıştırarak GetSmile programını kurun.
  • Windows Live Messenger ile de uyumlu hale gelmesi için, sırasıyla GetSmile Güncelleme 1.exe ve GetSmile Güncelleme 2.exe dosyalarını çalıştırıp GetSmile sürümünüzü yükseltin.
  • GetSmile, ücretli bir programdır. MsXLabs tarafından sağlanan !Deneme amaçlı! kayıt bilgileri Registration.txt dosyası içinde bulunmaktadır. Programı ilk kez başlattığınızda istenilecek olan bilgileri bu dosyada bulabilirsiniz. GetSmile programından memnun kalırsanız ve kullanmaya devam etmek isterseniz, GetSmile - Best for Smilies, Emoticons and Smiley Faces sitesine girip programı satın almanız gerekmektedir. Aksi halde denedikten sonra sisteminizden kaldırmak zorundasınız.
Eski 11-01-2007   #13 (mesaj-linki)

arkadaşlar ikinci exe dosyasını kuramadım hata verdi cünkü msnyede sürükleyip atamıyorum ifadeleri? ne yapmam gerek????
Eski 14-01-2007   #14 (mesaj-linki)
vhkm

son sürüm ... herşey içinde...
RapidShare: 1-Click Webhosting

Smilie Pack 1 - 3.6 MB:

Eski 14-01-2007   #15 (mesaj-linki)

Alıntı:
vhkm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
son sürüm ... herşey içinde...

Smilie Pack 1 - 3.6 MB:

Son sürümü ve tüm paketleri zaten ilk mesajda bulunmaktadır, teşekkürler.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
getsmile kurulumu,
Konu Araçları

GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Müzik Tarihi ThinkerBeLL Müzikhol 4 21-01-2008 23:21
Batı İdeolojisi, Irkçılık ve Ulusal Kimlik Sorunumuz ThinkerBeLL Siyasal Bilimler 1 22-09-2007 21:16
İtalyan Sineması Asi-BeL 7. Sanat (Sinema) 4 08-06-2007 12:49
Postmodern Felsefe Asi-BeL Felsefi Mevzular 3 26-01-2007 21:43
Sosyalizm virtuecat Felsefi Mevzular 4 25-01-2007 03:37
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.23683405 saniyede (84.82% PHP - 15.18% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR