| | #31 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)
Bunu indirin: http://www.msxlabs.org/forum/attachm...8&d=1167672175 | |||||
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
Bende en son çıkması gereken menü çıkmıyor ve sürüklediğim zaman hiç bir şey olmuyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba? Yardım ederseniz sevinirim.
| |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
evet bende kurdum şimdi gereken güncelleştirmeleride yaptım ama genede sürükleyip pencereye bıraktığımda olmuo acaba live messenger 8.0 kullanıom 8.1 e yükseltip tekrar mı denesem | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
ben bir şey sorucam şimdi gayet güzel kurdum güncelledim extra paketleride yükledim birkaç tanesini fakat program çalıştığında extra eklediklerim çıkmıyor her seferinde zip dosyasının içinden kurmammı gerek ((
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
paylaşim için teşekkürler... ama nedense bir türlü msn de kullanamiyorum...guncellemeleride tam olarak yaptim.. ama o bir defaya mahsus cikacak denilen imge cikmiyor.. bende live var+stuff+plus... bunlarin etkisi olurmu acaba? (yardimci olursaniz sevinirim) | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
ya bu şifre istiyor | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
tyarkadaş lar forumdas yeniyim bulması zor oldu baya yav adam bıraz daha kolay bişi yapardı demi | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
7 zip ide destekliyor mu? arkadaşlar forum nasıl yapılıyor Son Düzenleyen tugrulgulersoy; 02-08-2007 @ 20:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |||||||||
![]()
...?
| |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| binlerce, getsmile, paketleri, yeni, İfade |
GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Smileycons 6 ve Bütün Ek Paketleri | BlueNighT | MSN İfadeleri (Emoticons) | 4 | 15-03-2009 13:51 |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 1 | 30-09-2008 14:25 |
| İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 12-05-2008 18:53 |
| Msn Theme Packs (MSN Paketleri) | kompetankedi | Dinamik Arka Planlar | 31 | 27-03-2008 14:11 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Arşive Kaldırılan Konular | 5 | 04-03-2006 13:36 |