| | #41 (mesaj-linki) |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)
ben de program çalıştı, fakat smile lar sadece bir kereye mahsus olmak üzere gönderebiliyorum, 2. kere aynı ifadeyi göndermeye çalışınca klasik (gülme işareti) gönderiyor , bunun nedeni ne olabilir ???? lütfen yardım
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Rrogram çalıştı ben de MsxLabsda kullana biliyom fakat msnde kullanamıyom... Aynı Dediğin Gibi yaptım Neu Abim Yine Cıkmadı msne... Bu Konuda Yardım Edermisn ??? Şimdiden Teşşekür Ederim | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Alıntı:
| ||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Alıntı:
Merhaba.. ilk gönderdiğin smiley zaten kullandıkların arasına ekleniyor.. bir kez gönderdikten sonra ifadelerim kısmından aynı ifadeyi tekrar gönderebilirsin... | ||
|
| | #45 (mesaj-linki) |
Cvp: GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!)
gerçekten de güzel bir programmış teşekkürler
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| en yeni msn işaretleri, gülme ifadeleri, gülme işaretleri, işaret msn ifadeleri, msn de gülme ifadeleri, msn de gülme işaretleri, msn gülme ifadeleri, msn gülme ifadesi, msn gülme işareti, msn gülme işaretleri, |
GetSmile ve GetSmile Paketleri (Binlerce Yeni İfade!) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yeniçeri / Janissary (Yeniçeri Kimdir? - Yeniçeri Hakkında) | The Unique | Süper Kahramanlar | 2 | 30-09-2008 14:25 |
| Smileycons 6 ve Bütün Ek Paketleri | BlueNighT | MSN İfadeleri (Emoticons) | 2 | 26-09-2008 15:25 |
| İfade - İfade Nedir - İfade Hakkında | Gabriella | X-Sözlük | 0 | 12-05-2008 18:53 |
| Msn Theme Packs (MSN Paketleri) | kompetankedi | Dinamik Arka Planlar | 31 | 27-03-2008 14:11 |
| Codec Paketleri - Son Sürümler | Tigin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 04-03-2006 13:36 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||