| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Bende de yüklenmedi ellerine salık genede ! | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder)
Saol kardeş işime yaradı
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) arkadaşlar bu program v.b ile yazılmış...run-time error hatası verir bazı pc lerde ve kullanılamaz,konuyu ekleyen arkadaşın çözümüde ekleyeceğinden emini iyi forumlar | |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
paylaşım için teşekürler . ama ben yapamadım :'(
| |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
bende gayet güzel çalıştı,teşekkürler paylaşım için.
| |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
ifadelerden dosyaya indirdim fakat anahtar işareti çıkıyor ve parola giriniz diyor.???????
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Arkadaşlar benim sorunum bambaşka ![]() Programda atmada sorun yok fakat var olan ifadelerin isimlerinin önüne arkasına parantez koyuyor "(" gibi alışmış olduğum isimler var ifadeyi yollarkan parantez koymak zor oluyor onlarca ifedenin adını tek tek düzeltmekte zor oluyor kolay bir yolu varsa yazarsanız sevinirim | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Yokmu bu programdan anlayan ![]() Başka bir programda olur aslında Ne işe yarar bu program onuda yazayım bilmeyen arkadaşlar bu adam ne istiyor demesin ![]() Toplu İfadeleri MSN'ye atmak Yani bulduğum toplu ifadeleri bir kerede MSN kaydetmek istiyorum | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Haklısın o işi ypıyor fakat beim sorun yarattığım şey o değil ![]() Örneğin ifadeye slm adını yermişim önceden ve bu proglamla MSY ye o ifadeyi attığımda (slm) olarak atıyor yani başına ( sonuna ) koyuyor ben bunu istemiyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çoklu, İfade, ekleme, emoadder |
Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Oklu Kirpi (Hystricidae) | asla_asla_deme | Zooloji | 2 | 10-04-2009 18:43 |
| Radical Noise - Fade Away | Last AirBender | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 01-10-2008 22:32 |
| Celine Dion - Fade Away | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-06-2008 13:09 |
| Seether - Fade Away | Blue Blood | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 16:24 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5) | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 1 | 10-02-2006 04:51 |