| | #61 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder)
ahmetseydi arkadaşım sana nasıl teşekkür etsem azdır,,, sağolasın yazdığım soru yaklaşık 2 aydır duruyordu,, 2 aydır bi çözüm bulamamışdım,,sağolasın,, emeğe saygı,, | |||||
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) tskler arkadasim cok lasimm banada bu cok saolunnnnnn.... | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
benim bi sorum olucak ben hem msn plus hemde discovery kullanıyorum.programı indirdim çalıştırdım ekle dediğimde her ifade için bir kısa yol tayin etmem gerektiği uyarısı çıkıyor yani özel ifade ekle panosu açılıyor bunu atlamanın veya kapatmanın bir yolu var mı?
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
denedim ama benim sorunum msn in kendi özelliği plus la veya discovery le bi ilgisi yok sanırım.
| |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |||||
WLM 2009 Uyumlu Çoklu İfade Ekleme (EmotLoader) | |||||
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Live Messenger Yapı 14.0.8089.726 Çoklu ifade ekleme sorunu lütfen yardım!
İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 bit . çoklu ifade ekleyemiyorum emoadded ile ve bir kaç benzer programla denedım hıc birinde eklemedi ? emoadded ile denediğimde şöyle oluyor ifadeleri görüyor Add diyince msn de klavye atama tuşu ekranı çıkıyor ve üstünde yani normal elle ifade oluşturduğumuz ekran resim seç seçeneği kapalı gözüküyor ve o ekrana iptal dediğimizde emoadded hata verip kendisi kapanıyor hıc bir ifade eklemiyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz tek tek elle eklemek istemiyorum çünkü zor oluyor topluca 300 tane eklemek istiyorum mesela , C:\Users\user\AppData\Local\Microsoft\Messenger\gencfbli.xxxxx@windowslive. com\ObjectStorebu kısımda bulunuyor sanırım tüm ifadeler bende ki gifleri buraya direk costom emotion içine atsam olurmu msn görürmü yada daha bir çözümü olabilirmi farklı? yardımınızı bekliyorum Tşk. Not Emotion Loader 1.76 ile de denedim ifadeleri seçip Start yani ekle dediğim zaman msn pencerem de ifade oluştur ekranı açılıyor klavye kısayolu atadığımız ve öylece kaliyor hiç bir ifade eklenmiyor...??? | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Live Messenger Yapı 14.0.8089.726 Çoklu ifade ekleme sorunu lütfen yardım!WLM 2009 Uyumlu Çoklu İfade Ekleme (EmotLoader) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu İfade Ekleme (EmoAdder) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Oklu Kirpi (Hystricidae) | asla_asla_deme | Zooloji | 2 | 10-04-2009 18:43 |
| Radical Noise - Fade Away | Last AirBender | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 01-10-2008 22:32 |
| Celine Dion - Fade Away | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-06-2008 13:09 |
| Seether - Fade Away | Blue Blood | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 26-03-2008 16:24 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5) | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 1 | 10-02-2006 04:51 |