Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN İfadeleri (Emoticons)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 06-02-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: PostSmile v5.2 Cvp: PostSmile v5.2

ama burdaki collektionlar demo sürümünde kullanılmıyo
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-04-2007   #7 (mesaj-linki)

ben bunları çözdüm arkadaşlar programı yükledikten sonra açın ve file kısmındaki open collections folder yazısına tıklayın ondan sonra karşınıza çıkan pencereden istediğiniz postsmiley paketini(yüklü olan) bilgisayarınıza koyabilirsiniz yanlız nereye koyduğunuza dikkat edin sonra karışıklık olmasın daha sonra yapmak istediklerinizi yapın

Son Düzenleyen çikita_girl; 06-04-2007 @ 18:29. Sebep: yanlış bir sözcük:)
Eski 18-04-2007   #8 (mesaj-linki)

süperler bea
Eski 27-04-2007   #9 (mesaj-linki)

Ne bu, açıklamalar o kadar karmaşık ki insan güvenemiyor. Çekinser kalmayı yeğliyorum!
Eski 24-10-2007   #10 (mesaj-linki)
çagrı

bana bir tane sketon diye bir şey var ve oyn uyo iskelt onu bulamıyorum abana yardım edin
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

PostSmile v5.2 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Wave To Text V5.2 ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 20-04-2007 00:33
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:16Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10107589 saniyede (47.58% PHP - 52.42% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR