| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: PostSmile v5.2
ama burdaki collektionlar demo sürümünde kullanılmıyo | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
ben bunları çözdüm arkadaşlar programı yükledikten sonra açın ve file kısmındaki open collections folder yazısına tıklayın ondan sonra karşınıza çıkan pencereden istediğiniz postsmiley paketini(yüklü olan) bilgisayarınıza koyabilirsiniz yanlız nereye koyduğunuza dikkat edin sonra karışıklık olmasın daha sonra yapmak istediklerinizi yapın Son Düzenleyen çikita_girl; 06-04-2007 @ 18:29. Sebep: yanlış bir sözcük:) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
süperler bea | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: PostSmile v5.2 Ne bu, açıklamalar o kadar karmaşık ki insan güvenemiyor. Çekinser kalmayı yeğliyorum! | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
bana bir tane sketon diye bir şey var ve oyn uyo iskelt onu bulamıyorum abana yardım edin
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
PostSmile v5.2 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Wave To Text V5.2 | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 20-04-2007 00:33 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||