| | #1 (mesaj-linki) | |
| Oturum açma penceresinde 'Hatırlama' kutuları olmayan Messenger Arayüzü
Bu dosyayı mevcut arayüzler konusuna göndermek istemedim çünkü buna pek arayüz denemez. Sadece oturum açma penceresindeki Beni anımsa, Parolamı anımsa ve Otomatik olarak oturum aç kutuları kaldırılmış bir arayüz. Bilgisayarlarında çok sayıda kullanıcının Messenger oturumu açtığı internet cafe sahipleri gibi kişiler için kullanışlı olabileceğini düşündüm. İnşallah işe yarar. Pencere böyle görünecek: | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum açma penceresinde 'Hatırlama' kutuları olmayan Messenger arayüzü
HANİ LİNKİ:s | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum açma penceresinde 'Hatırlama' kutuları olmayan Messenger arayüzü | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
nası ya | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
indirmis ya da ihtiyacın kalmamıs olabilir. ihtiyacın varsa BURAYI TIKLAYIP indirebilirsin =)
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
benim sorunum bunu tam tersi beni anımsa şifremi anımsa yok bende bunların olmasını istiyorum birçok kez msn kaldırıp tekrar yükledim ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim Son Düzenleyen gulkara; 15-05-2009 @ 12:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Oturum açma penceresinde 'Hatırlama' kutuları olmayan Messenger arayüzüYine çıkmadıysa, A-patch veya Mess-patch gibi bir yamayla bu seçenekler kaldırılmış olabilir ya da Messenger Plus! Live olmayan bir arayüz yüklemişsinizdir, o kaldırmıştır, bu gibi durumlarda sorunu çözmek için, Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır penceresinden onarmayı deneyin. Ya da Messenger Plus! Live arayüzü yüklemişsinizdir, o kaldırmıştır. Böyle bir sorunu çözmek için de Program Ekle veya Kaldır penceresinden Messenger Plus! Live'ı "Tüm arayüz özelleştirmelerini kaldırarak" onarın. Başka bir ihtimal olamaz gibi geliyor. | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger arayüzleri, messenger arayüzü, messenger oturumu ac, msn arayüz indir, oturumu aç, |
Oturum açma penceresinde 'Hatırlama' kutuları olmayan Messenger Arayüzü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 1 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| Windows Live Messenger 2009 oturum açma problemini nasıl giderebilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 3 | 17-09-2009 01:31 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |