| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins
yauh bunu kurmayı bilen varsa msn ekleyip bana anlatsın sametakgul@live.com | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Selam İndirmiş Olduğunuz Rar Dosyasını Açın, Messenger i Kapatın , ve C: Program files da Messenger Dosyasının İçine Kopyalayın ve Soruya Evet Deyip Messenger i çalıştırın O kAdar :9 | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar arkadaşlar lütfen yardımcı olun indiriyorum C:\Users\acer\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IE5\BHQMRJYJ\vista_live_messenger_msxlabs.org[1].zip bunu açıyor ondan sonrası ne olucak yardımcı olun
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
bozuk arkadaşlar bu yükleniyor görüntü güzel ama program hata verip msn kapanıyor ve kişileri göstermiyor
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins Bu MSN yalniZ Vista'da mi calisiyor??? | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins saoL... | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
abi bu msn 9.0 da işe yaramaz mı???
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
vaLLa beN de inDrrdm çalıstırmadım nsl kurucaz bunu agalar ValLA bence Gzel Ama kurlmuyo napıcaksın kaderrrrrr kaderin önüne gecemezsin Son Düzenleyen yamay; 29-07-2009 @ 13:11. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
yardım lütfen yükleyemedim bir türlü ![]() kimse yok mu yardım edecek Son Düzenleyen sweet84; 04-09-2009 @ 01:47. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||||||
msgres.dll isimli dosyayı yukarıdaki yere atıp messengerı kapatıp yeniden açın. | |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, skin, skins, vista, windows |
Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Vista Dark Blue Skin 8.0.0792 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 3 | 08-05-2009 22:18 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Vista Dark Blue Skin V2 8.0.0792 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 1 | 04-01-2009 03:54 |
| Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 04-11-2006 11:29 |