Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-09-2006   #1 (mesaj-linki)
Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins Vista Live Messenger Skin - Windows Live Messenger Skins
Ve işte karşınızda Vista Live Messenger BETA ... Söz vermiştim ve koydum ... İşte beta sürümü çıktı ...

Vista Live Messenger 8.0.0792 ve 8.0.0812

[Resim]

Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip vista_live_messenger_msxlabs.org.zip (1.32 MB, 2110 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-09-2006   #2 (mesaj-linki)
Alıntı:
matrix100 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben bunu indiremiyorum arkadaşlar biri bana anlatabilirmiyim he burda benle aynı yaşta olan yok herelde ben abiler ablalar diyim.
Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indireceksiniz. Tiklayip Indirin.
Alıntı:
3FT adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Eywallah. Sorunsuz çalıştı ve yüqledm. Teşekkürler msxlabs

Yalnız bu gözümü alıyor çok koyu renk. Bunu nasıl düzeltebilirm?
Messenger Kisi Listesi Penceresindeki "Renk düzeninizi degistirin" butonuna tiklayip daha acik 1 renk secebilirsiniz.

[Resim]
Alıntı:
blueboy_9 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa yardım eder misiniz eror veriyoda
Nerde Error Veriyor ? Sorunuzu Daha Detayli Anlatirsaniz Yardimci Olacagiz.
Alıntı:
KANIDELi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşım altında File hosting diyor Hemenpaylaşa yönlendiriyor ve bu msn 8 alt sürümler için oluyor herhalde yeniler için olmuyor
Windows Live Messengerin Her Sürümünde Sorunsuz Calisir.

Alıntı:
becantor77 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bende bi prob war Vista Live Messenger skin le ilgili geçen gün onu kardeşimde yükledim msn i açtık gerçekten gzldi fkt bu sfr ben kendime yükledim ama msn e tıklayınca msn açılmıyo ltfn help meee
Messengerinizi Onarin ve Indirdiginiz Zip Dosyasinin Icinde Bulunan .dll Dosyasini Skin'in Kurulumda Yazan Klasör'e Kopyalayin. Ayrica Windows Live Messenger Kullaniyor Olmaniz Gerekmektedir.

.
Eski 23-09-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Skins Cvp: Windows Live Messenger Skins
Alıntı:
airman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar,skinleri nasil degistiriyoruz yaridmci olursaniz sevinirim tesekkurler
Kurmak istediginiz Skin'i indirin ve aciklamada anlatilan'lari uygulayin. Eklenen her Skin'in altinda nasil kuruldugu anlatilmis.
Eski 26-09-2006   #4 (mesaj-linki)
Alıntı:
kelebekajans adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
kendi istedigimiz skin i nasil yapabiliriz acaba
Yapamazsiniz, ancak bilgisayaranizindan bir resmi Arka Planiniz olarak belirleyebilirsiniz.
Araclar > Arka Planlarim > Gözat bir resim secin ve tamam deyin.
Alıntı:
Blue_Dark adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Öncelikle Mrb
Arkadaşım Paylaşımın İçin Tşk Ederim Ama .exe Hatalı Buyur Bide Sen Bakıver

http://img226.imageshack.us/my.php?image=wwwwuu3.jpg

Alıntı:
StANDby007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
''Permission tu change msgsres.dll denied, please close any application that may be using it.'' adlı bir hata verdi dosya kurulum sırasında
Messenger'inizi kapatmalisiniz. Ayrica Ctrl + Alt + Del Tuslarina basin ve msnmsgr.exe Islemini sonlandirin. Kurmayi tekrar deneyin.
Eski 27-09-2006   #5 (mesaj-linki)
Alıntı:
hasanlale adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yükler ken hata variyo buhata bu "Permission to change msgsre.dll denied,please close any application that may be using it
Bir önceki mesaji okuyun. Messengeriniz kurulum esnasinda tamamen kapali olmalidir. Ctrl + Alt + Del > Islemler sekmesinden msnmsgr.exe'yi sonlandirin.
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
msn arayüz nasıl yüklenir msn live messenger nasıl yüklenir msn nasıl yüklenir msn sorunsuz nasıl yukleyebılırım msne skinleri skin windows live messenger vistaya msn vistaya msn nasıl yüklenir vistaya nasıl msn yüklenir? windows live messenger skins download windows skin windows vista için msn arayüzleri windows vista live messenger windows vista messenger wista için messenger
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:28
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08194709 saniyede (60.57% PHP - 39.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR