Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins

Halloween Skin 8.0812

Halloween Skin

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.

Son Düzenleyen Morrigan; 31-03-2007 @ 20:37.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 21-10-2006   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Skins

Güneşin Kızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Birşeyi merak ediyorum bu skinlerin tasarımı sizemi ait?
Hayir
Eski 22-10-2006   #3 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

korsan_20 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Paylaşım için teşekkürler fakat bu messenger temasını kullanabilmek için skin dosyasını hangi klasöre kopyalamamız gerekiyor? yardımcı olursanız sevinirim. tekrar teşekkürler...

Bazı skin dosyalarının içinde sadece msgsres.dll dosyası mevcut oluyor.

Bu dll uzantılı dosyayı C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırıyorsunuz ya da sürükleyip bırakıyorsunuz.

Bazı skin dosyalarının içindeyse sadece .exe uzantılı dosya mevcuttur.

.exe uzantılı dosyanın da üzerine tıklayıp kuruyorsunuz.
Eski 27-10-2006   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

xarizma adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim live msn nemi kabul etmiyor herhalde inidirdim ama yüklenmedi yardımcı olursanız sevinirim
Kurulum sirasinda Messengerinizi kapatmaniz gerek. Hangi skin'i kurmaya calistiginizi söylerseniz daha net bir cevap verebilirim. Indirdiginiz zip dosyasinin icinden .exe cikiyorsa tiklayin o kendi kurar. Eger .dll cikiyorsa C:\Program files\MSN Messenger klasörüne kopyalayip degisimi onaylayin.
Eski 03-11-2006   #5 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

evaslanı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba bende yükledim ama açamadım hata diyor, sonraki msajlarda yenilendiğini yazmışsınız peki yenilenen sürümü nerde bulacağız, bu yüklediğimizi silelimmi teşekkür ederim ( yardım edin )
Hayir, silmeyin. Messenger'inizi tamamen kapatin, rar dosyasinin icindeki exe'yi calistirin. Messenger'i acin. Bu kadar.

Son Düzenleyen Morrigan; 26-04-2008 @ 12:23.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Halloween Skin 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Windows Vista Skin Aero Style 8.0812 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 0 04-11-2006 11:29