WLM PSG 8.1 Beta Skin - Windows Live Messenger Skins Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-12-2006   #1 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
WLM PSG 8.1 Beta Skin - Windows Live Messenger Skins

WLM PSG 8.1 Beta Skin

WLM PSG Skin

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Skins

LoREn Soth adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar burda kişileri avartarsız yani küçük (eskisi gibi ) nasıl yapacağım yardım edebilirmisiniz? teşekkürler..
Messenger kişi listesi penceresinde biri aşağı biri yukarı iki tane yeşil ok (Kişileri Yönet) ikonu olacak. O ikona tıklayıp "Ayrıntıları Göster" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırırsanız kişi listenizin görünümü eski haline dönecektir.
Eski 09-01-2007   #3 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

PrinCeSsiZm adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bende msn messngr dosyasına grip zipdekini oraya atmaya çalışıyorum fakat bu dısya zati mevcut diyor. yapamadım ..
Yaptığınız işlem doğru.."Bu dosya mevcut değiştirmek istiyor musunuz" şeklinde soru geldiğinde "Evet" demeniz yeterli. Bu uygulamayı yapmadan önce messengerınızdan çıkış yapmayı unutmayın.

.

Son Düzenleyen Morrigan; 28-04-2008 @ 07:45.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
beta, live, messenger, psg, skin, skins, windows, wlm
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
WLM PSG 8.1 Beta Skin - Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Noel Diablotin WLM 8.1 Beta Skin - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 1 03-06-2008 18:04