Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-02-2007   #1 (mesaj-linki)
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins
As St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178

[Resim] [Resim]
[Resim]

As St Etienne Live Messenger Skin

Skin i kurmak
için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-02-2007   #2 (mesaj-linki)
Alıntı:
S A VA S adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WLM final skinlerini vermişsin morrigan ama ustteki üç taneside bende winrardan açınca hata verio sadece en alttaki yukleniyo
Alıntı:
NoSfeRaTu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.1 lerde skinler maalesef çalışmıyor bunun için yapabileceğimiz bir şey var mı acaba? Yeni skinleri beklemekten başka çare yokmu yoksa
Alıntı:
Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evet ya ayni sorun bendede var bende neden olmuyor diyordum kafayi yicem ya deniyorum deniyorum olmuyor insallah en yakin zamanda cikar...

Live messenger ın son sürümüne ait skinlerdeki link sorunu çözümlenmiştir.

Skinler ek dosya olarak eklenmiştir.

İndirebilirsiniz ; )

.
Eski 3 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Cvp: St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Cvp: St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins
8.5 varmı acaba ) VarSA banada verırmısınız ya nerden yapılo solesenıze )
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
8.1 live mesenger 8.1 live messenger skins eski messengeri değiştir live mesenger skinleri messenger skinler windows live messengeri değiştir 8.1
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 13:47
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.40262890 saniyede (9.07% PHP - 90.93% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR