| | #91 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Vista Ultimate Arayüzü .dll açıklamasında 8.5.1235.517 (beta olan son sürüm) olarak yazmasına rağmen 8.5.1302.1018'de de (final sürümü) uyumlu bir şekilde çalışabilmektedir. Ancak küçük birkaç sorunu bulunuyor. Bunlar; - Kişi Listesinde iki adet kişi ekle butonu bulunuyor. - Yine kişi listesinde kişileri sıralayın butonu yer almıyor - Konuşma penceresinde iki adet Alınan Dosyalarım klasör butonunda iki tane bulunmaktadır. Windows Live Messenger İçin ''MSN Tribe Skin'' Arayüzü Bu arayüzde bir öncekinde yazdığım gibi açıklamasında beta sürümün model rakamları yazsa da final sürümde çalışabilmektedir. Son Düzenleyen torchbearer; 22-11-2007 @ 20:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Thaimess With Love Skin 8.5.1288.816 ![]() ![]() Thaimess With Love Skin Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".dll" dosyalarını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
| Betty Live Mesenger 8.5.1302.1018 ![]() ![]() Betty Live Messenger Skin Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| ![]() Windows Live Messenger için Vista Ultimate Arayüzü (Mavi) ![]() Windows Live Messenger için Vista Ultimate Arayüzü (Siyah) ![]() Windows Live Messenger için "MSN Tribe Skin" Arayüzü Not: Bu arayüzler 8.5 sürümü içindir. Daha önce paylaşım yaptığım arayüzlere benzese de diğerinde olan hatalar bunda giderilmiştir. | |
|
| | #95 (mesaj-linki) |
| anlattigin gibi yaptim ama olmuyor.. degismiyor skin | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |||||
|
Öncelikle hangi sürüme uyguluyorsunuz bu arayüzü? Bunu söylerseniz yardımcı olabilirim. 8.1 sürümü için bazı arayüzlerin sorun çıkartmadan kullanılması için küçük bi dosyacığın Messenger kurulum klasörüne atılması gerekiyor ve böylece hata oluşmadan arayüz uygulanıyor. Eğer sizde de 8.1 sürümünde oluyorsa bahsedilen dosyayı gönderebilirim size | |||||
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
| ||
|
| | #98 (mesaj-linki) |
|
ßen 8.5i yükledim.. ve Windows Live Messenger için Vista Ultimate Arayüzü (Siyah) skini yükledim..fakat oturum açtığımda hata oluşuyo..bununla ilgili bi yardım
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
| Longhorn Theme Skin 8.5.1302.1018 ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Longhorn Theme Skin | |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
|
benim msn 8.5 full bazı skinler bu msnye uygn ollmuyo bu uygunmu yaa
| |
|
![]() |
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 21:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 15:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 13:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 19:19 |
| Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 3 | 10-07-2008 10:58 |