| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins
bende msn 8.5.1288.816 . sürümü war 8.5.1238.601 arayüz ü benimkine uyuyo. benimki biraz yüksek ama denedim. olmaz sanıyodum oldu. ama orjinal msgress.dll yi bi yere kopyala. olmazsa tekrardan kurmak zorunda kalma. | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger SkinsWindows Live Style Skin 8.5.1302.1018 ![]() Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Windows Live Style Skin | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
dark blue skini yoq mu
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/showpos...6&postcount=14 | |||||
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
8.5 WAR ve Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. bu şey olmadı MSN 'i sildim | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger SkinsYani demek istediğiniz şu; Program ekle / kaldır vs. leri yaptığınızda onarma butonuna bastığınız anda önünüze pencere gelmiyor sanırım. Eğer böyleyse Messenger da bir hata vardır. Tekrar yükledikten sonra böyle hatayı vermeyecektir. Ayrıca orjinal arayüzün yedeğini alırsanız daha sonra uğraşmanıza gerek kalmaz. Misal, messenger ilk kurulduğunda veya arayüz değişmemiş halde kurulum klasöründeki msgsres.dll i kopyalayıp başka bir yere alın. Messenger da yaptığınız ya da yapacağınız arayüz değişikliklerinde oluşan herhangi bir hatadan sonra Onarma bölümünü açmak yerine bu yedeğini aldığınız dll i yeniden kurulum klasörüne atarsanız sorununuz hallolmuş olur. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, skins, windows |
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 3 | 10-07-2008 11:58 |