| | #171 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins
arkadaslar ben msn 8.1 ve plus kulanıyorum bı arayuzu kullanmak ıstıyorum ama uyumluluk 8.5 only dıyor daha once bu arayuzu ındırdıgımde onu desetekletecek programlar bulmustum ama daha sonra msn nı sılmek zorunda kaldıgım ıcın arayuzde gıttı sımdıde onu destekletecek programları bulamıyorum yardım edebılırmısınız
| |
|
| | #172 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins | |
|
| | #173 (mesaj-linki) | |
olmu yooooooooo kardesim msnnın yarısı gorunmuyo
| |
|
| | #174 (mesaj-linki) | |
Bende windowslive ID var.Ben program filestan Windows Live klasörünün içine girdim oradanda mesengera bu skini kopyaladım yapıştırdım fakat msnmi yeniden açtığımda birşey olmadı naapıcam ben şimdi yaaa!!!!
| |
|
| | #175 (mesaj-linki) | |
| Skin Yardım
Siyah arka plan göz yormuyor. Siyah fontlu formula1 skini yapacak olan varsa şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #176 (mesaj-linki) | |
BEN NAZO YA HANGI SITE BU NERDEN NASIL YAPACAM; YARDIM EDIN YA BEN ALMANYA DAN | |
|
| | #177 (mesaj-linki) | |
ya bu yeni skinler benim windowslive messenger 2009 da olur mu ??? kafam karisti biraz yaa cevap yazmayi unutmayain bana noluuuur | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, skins, windows |
| mesenger skin, |
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 3 | 10-07-2008 11:58 |