Windows Live Messenger Skins Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-11-2006   #11 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Skins

ferascape adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu .rar Dosyasını Ben Çalıştıramıyorum Neden Acaba...Yardım Ederseniz Sevinirim...
Indirdiginiz rar/zip dosyasini acin. Icindeki exe'yi calistirin. Ayrica messenger'iniz kurulum esnasinda tamamen kapali olmalidir.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 18-11-2006   #12 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

WLM_Diablotin Skin 8.0812

WLM_Diablotin Skin

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.

Son Düzenleyen Morrigan; 31-03-2007 @ 20:43.
Eski 21-11-2006   #13 (mesaj-linki)
turkuaz79

msn live 8,1 için skin arıyorum... siteden indirdiğim skinler işe yaramadı... yardımcı olursanız sevinirim...
Eski 22-11-2006   #14 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

esrayaprak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hatta bıde skinlerle ilgili bısı sorıyım bende burdan ındırdım dedıgınız gıbı msn kapalıyken programlar dosyasından msn klasorune yapıstırdım dll dosyasını ama msn de bı degısıklık olmadı yıne aynı rengınde actı.msn dıscovery veya lıve yuklu olmasıyla bı ılgısı yoktur sanırsam varsada ne yapmam gerek
dll dosyasini MSN Messenger klasörüne kopyalayin (MSN klasörüne degil). "... degistermek istiyor musunuz" gibi bir uyari cikar. Degisimi onaylayin.
Eski 22-11-2006   #15 (mesaj-linki)
esrayaprak

ya durmadan bsıler yazmak ıstemıorum ama dedıgınız gıbı yaptım evet degıstırmek ıstermısınız dıe soruyo degıstırdım evet ama bu sefer msn hıc bı sekılde acılmıo 7.sayfadakı skını yuklemıstım bı sorun olma ıhtımalı varmı yanı su anda msn e gıremıorum masaustune goruntusu gelmıo bıle
Eski 22-11-2006   #16 (mesaj-linki)
babyy

arkadaşlar hala yapamayanlar varsa skinleri yardım etmek isterim.bende çok uğraştım ama tek bir olay var onu yapmadan skin olmuyor;msn messenger dosyasının içinde msnmsgr.exe.LMPBAK adlı bir dosya var onu kopyalayıp bir yere çıkarın ve sonra messenger adlı dosyadan silin.sonra skinin exe uzantısını oraya yapıştırın.ancak öyle oluyor.ayrıca sakın asıl olan ilk çıkarttığınız LMPBAK adlı uzantıyı çıkarttığınız yerden silmeyin saklayın.skini kaldırmak istediğinizde lazım olacak.
Eski 22-11-2006   #17 (mesaj-linki)
esrayaprak

babyy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar hala yapamayanlar varsa skinleri yardım etmek isterim.bende çok uğraştım ama tek bir olay var onu yapmadan skin olmuyor;msn messenger dosyasının içinde msnmsgr.exe.LMPBAK adlı bir dosya var onu kopyalayıp bir yere çıkarın ve sonra messenger adlı dosyadan silin.sonra skinin exe uzantısını oraya yapıştırın.ancak öyle oluyor.ayrıca sakın asıl olan ilk çıkarttığınız LMPBAK adlı uzantıyı çıkarttığınız yerden silmeyin saklayın.skini kaldırmak istediğinizde lazım olacak.
ya sole bısı vart bende ole bı uzantı yok ısın kotusu. ugrasmıcam aslında bu kadar olmuosa olmuodrurda yapan bu kadar ınsan nasıl yaptı ınat yaptım sımdı bende ıstıorum ya olana kadar olucem sımdı bılgısayar basında
Eski 28-11-2006   #18 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

blastula08 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben yaptım çalıştırdım ama çok karışık oldu bişey gözükmüyor berbat ettim şimdi gösteririm ama resim koymayı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Kaldirin o zaman...
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
Eski 29-11-2006   #19 (mesaj-linki)
meyraa
Cvp: Vista Dark Blue Skin

Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Ben bunu beğendim ama sanırım arkaplan değiştiremiyoruz bununla ne dersiniz? Cevap yazarsanız sevinirim.

Son Düzenleyen Blue Blood; 29-11-2006 @ 16:22.
Eski 29-11-2006   #20 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Vista Dark Blue Skin

meyraa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben bunu beğendim ama sanırım arkaplan değiştiremiyoruz bununla ne dersiniz? Cevap yazarsanız sevinirim.
Arayüzünüz resimlerde gördügünüz sekilde degisecektir.
Arka plani degistirmek icin Araclar > Arka Planlarim... burdan dilediginiz resmi secip arka planiniz olarak belirleyebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, skins, windows
lmpbak dosyasi,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 10-07-2008 11:58