| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger SkinsWLM_Diablotin Skin 8.0812 ![]() ![]() WLM_Diablotin Skin Skin i kurmak için; Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan ".exe" uzantılı dosyayı kurun ve messenger ınızı açın. Skin i kaldırmak için; Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin. Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner. Son Düzenleyen Morrigan; 31-03-2007 @ 20:43. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins msn live 8,1 için skin arıyorum... siteden indirdiğim skinler işe yaramadı... yardımcı olursanız sevinirim...
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins
ya durmadan bsıler yazmak ıstemıorum ama dedıgınız gıbı yaptım evet degıstırmek ıstermısınız dıe soruyo degıstırdım evet ama bu sefer msn hıc bı sekılde acılmıo 7.sayfadakı skını yuklemıstım bı sorun olma ıhtımalı varmı yanı su anda msn e gıremıorum masaustune goruntusu gelmıo bıle
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins arkadaşlar hala yapamayanlar varsa skinleri yardım etmek isterim.bende çok uğraştım ama tek bir olay var onu yapmadan skin olmuyor;msn messenger dosyasının içinde msnmsgr.exe.LMPBAK adlı bir dosya var onu kopyalayıp bir yere çıkarın ve sonra messenger adlı dosyadan silin.sonra skinin exe uzantısını oraya yapıştırın.ancak öyle oluyor.ayrıca sakın asıl olan ilk çıkarttığınız LMPBAK adlı uzantıyı çıkarttığınız yerden silmeyin saklayın.skini kaldırmak istediğinizde lazım olacak. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Skins ugrasmıcam aslında bu kadar olmuosa olmuodrurda yapan bu kadar ınsan nasıl yaptı ınat yaptım sımdı bende ıstıorum ya olana kadar olucem sımdı bılgısayar basında | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Windows Live Messenger Skins
| |||||||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Vista Dark Blue Skin
Ben bunu beğendim ama sanırım arkaplan değiştiremiyoruz bununla ne dersiniz? Cevap yazarsanız sevinirim. Son Düzenleyen Blue Blood; 29-11-2006 @ 16:22. | |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Vista Dark Blue Skin
Arka plani degistirmek icin Araclar > Arka Planlarim... burdan dilediginiz resmi secip arka planiniz olarak belirleyebilirsiniz. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, skins, windows |
| lmpbak dosyasi, |
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 3 | 10-07-2008 11:58 |