Windows Live Messenger Skins Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-11-2006   #21 (mesaj-linki)
Zumruduanka
Cvp: Windows Live Messenger Skins

turkuaz79 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn live 8,1 için skin arıyorum... siteden indirdiğim skinler işe yaramadı... yardımcı olursanız sevinirim...

WLM_Diablotin Skin

Bunu dene olması lazım bunun harıncınde zaten beta 8.1 skını cıkmadı onun ıcın msn 8.1 kullananlar dıgerlerını denemesınler cunku olmaz ...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-11-2006   #22 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

By_aLoNe_06 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
HERŞEY GÜZEL HOŞDA ARKADAŞIM BENDE İNDİRDİM BU YAMAYI AMA ARAYÜZE EKLENMİYOR YANİ OLMUYOR SEN BENCE TEKRAR BİR EL AT YİNE DE SAĞOL EMEĞİN İÇİN
Windows Live Messenger 8.0'da Olur. Birsey yanlis yapiyor olmalisiniz yoksa sizde de olurdu. Messenger'i tamamen kapatmalisiniz. Tekrar deneyip yine olmazsa söz konusu skini ve neden olmadigini belirtirmisiniz (hata vs. veriyorsa) ?
Eski 07-12-2006   #23 (mesaj-linki)
Apx

Dosya düzenlenmiştir sorunsuz bi şekilde indirebilirsiniz dediniz ama hala sorun war indiremiyorum !!
Eski 07-12-2006   #24 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Hangisini?
Eski 08-12-2006   #25 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

OTURANBOGAA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar bu skin yukledım ama bu sadece sızınde dedıgınız gıbı goruntusunu degıstırdı. bunu onceki versıyonlarında yukledıgımde aynı anda bırden fazlamsn acabılıyordum acaba bu sekılde bır skin varsa daha memnun olurum ilginize simdiden tesekkur ederım
Bu konu altindaki skin'lerde coklu oturum acma özelligi yok. Zaten öyle bir özellik'ten de bahsedilmiyor bu konudaki hicbir mesajda. Windows Live Messenger Coklu Oturum Acma Yamasini Kullanabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html
Eski 14-12-2006   #26 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

houston321 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar

Kişileri böyle büyük büyük nasıl yapıcaz?
Kisi listesi oldugu pencerede "kisi ekle" butonu var. Sag yaninda "kisileri yönet" butonu var, ona tiklayip "Ayrintilari Göster"i secin.
Eski 16-01-2007   #27 (mesaj-linki)
mst_81

blackmagnoliya adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Merhabalar.Valla skinlerinizi kullaniyorum çok süper bir şey ,çok sag olun.Yalnız bir şey soracagim sizin skinlerde kişilerin kartlar çok büyük bende büyütmek istiyorum ,bunu nasıl yapabilirim.İnş.anladınız ne demek istedigimi.

yukarıdaki resimde nasıl olduğunu görürsün ok.
Eski 23-02-2007   #28 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

serseri_mustafa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8.1 de çalışmaması kötüymüş
Çalışıyor
Eski 26-02-2007   #29 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

RaHZeL763 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam kardesler
bu civarda ben acemiyim ondan size sormam gerek
size bir sorum var

bende Windows Live Messenger 8.1 (8.1.0178.00) var
burdan bir skin indirdim ama
wlm acinca söyle oluyor

http://img53.imageshack.us/img53/5389/yardimey3.jpg

bunu nazil düzeltebiliriz yani o skin olmasi icin normal skine sinir oluyorum

simdiden tskürler
Kullanmak istediğiniz skin live messenger ın 8.0 sürümü ile uyumlu olan bir sürümdür.

Kullandığınız messenger sürümüne uygun skin kullanmak istiyorsanız konuya eklenmiş olan son dört skini inceleyin lütfen.
Eski 07-03-2007   #30 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Muzzy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Skin i indirdim kurdum ama şekillerde anormallikler var saçma sapan şekiller çıkıyor ben ya yanlış bir şey yaptım yada msn live ile discovery live ile uyumlu değil !

Rar. dosyasını ekle kaldır da bulamadım direk sildim ama yine aynı nasıl düzeltecem ben bu msn i ?
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
live, messenger, skins, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 10-07-2008 11:58