Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-11-2006   #16 (mesaj-linki)
babyy
Cvp: Windows Live Messenger Skins Cvp: Windows Live Messenger Skins

arkadaşlar hala yapamayanlar varsa skinleri yardım etmek isterim.bende çok uğraştım ama tek bir olay var onu yapmadan skin olmuyor;msn messenger dosyasının içinde msnmsgr.exe.LMPBAK adlı bir dosya var onu kopyalayıp bir yere çıkarın ve sonra messenger adlı dosyadan silin.sonra skinin exe uzantısını oraya yapıştırın.ancak öyle oluyor.ayrıca sakın asıl olan ilk çıkarttığınız LMPBAK adlı uzantıyı çıkarttığınız yerden silmeyin saklayın.skini kaldırmak istediğinizde lazım olacak.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-11-2006   #17 (mesaj-linki)
esrayaprak

Alıntı:
babyy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar hala yapamayanlar varsa skinleri yardım etmek isterim.bende çok uğraştım ama tek bir olay var onu yapmadan skin olmuyor;msn messenger dosyasının içinde msnmsgr.exe.LMPBAK adlı bir dosya var onu kopyalayıp bir yere çıkarın ve sonra messenger adlı dosyadan silin.sonra skinin exe uzantısını oraya yapıştırın.ancak öyle oluyor.ayrıca sakın asıl olan ilk çıkarttığınız LMPBAK adlı uzantıyı çıkarttığınız yerden silmeyin saklayın.skini kaldırmak istediğinizde lazım olacak.
ya sole bısı vart bende ole bı uzantı yok ısın kotusu. ugrasmıcam aslında bu kadar olmuosa olmuodrurda yapan bu kadar ınsan nasıl yaptı ınat yaptım sımdı bende ıstıorum ya olana kadar olucem sımdı bılgısayar basında
Eski 28-11-2006   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
blastula08 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben yaptım çalıştırdım ama çok karışık oldu bişey gözükmüyor berbat ettim şimdi gösteririm ama resim koymayı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
Kaldirin o zaman...
Alıntı:
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.
Eski 29-11-2006   #19 (mesaj-linki)
Cvp: Vista Dark Blue Skin Cvp: Vista Dark Blue Skin

Alıntı:
Morrigan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Ben bunu beğendim ama sanırım arkaplan değiştiremiyoruz bununla ne dersiniz? Cevap yazarsanız sevinirim.

Son Düzenleyen Misafir; 29-11-2006 @ 15:22.
Eski 29-11-2006   #20 (mesaj-linki)
Cvp: Vista Dark Blue Skin Cvp: Vista Dark Blue Skin

Alıntı:
meyraa adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben bunu beğendim ama sanırım arkaplan değiştiremiyoruz bununla ne dersiniz? Cevap yazarsanız sevinirim.
Arayüzünüz resimlerde gördügünüz sekilde degisecektir.
Arka plani degistirmek icin Araclar > Arka Planlarim... burdan dilediginiz resmi secip arka planiniz olarak belirleyebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
lmpbak dosyası, lmpbak messenger, lıve msnmsgr.exe, messenger beta skinsler, messenger live arka plan, msn 8.5 arka planını değiştir, msn 8.5 beta uzantısı, msn 8.5 blue, msn 8.5 live dark skin, msn 8.5 skinini kaldırma, msn 8.5 uzantısı, msn arka skın değiştirme, msnmsgr 8.5 skins, windows beta arka plan, windows live messenger resmini değiştir,
Konu Araçları

Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 06:35
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11444306 saniyede (53.46% PHP - 46.54% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR