Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 30-11-2006   #21 (mesaj-linki)
Zumruduanka
Cvp: Windows Live Messenger Skins Cvp: Windows Live Messenger Skins

Alıntı:
turkuaz79 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn live 8,1 için skin arıyorum... siteden indirdiğim skinler işe yaramadı... yardımcı olursanız sevinirim...

WLM_Diablotin Skin

Bunu dene olması lazım bunun harıncınde zaten beta 8.1 skını cıkmadı onun ıcın msn 8.1 kullananlar dıgerlerını denemesınler cunku olmaz ...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-11-2006   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
By_aLoNe_06 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
HERŞEY GÜZEL HOŞDA ARKADAŞIM BENDE İNDİRDİM BU YAMAYI AMA ARAYÜZE EKLENMİYOR YANİ OLMUYOR SEN BENCE TEKRAR BİR EL AT YİNE DE SAĞOL EMEĞİN İÇİN
Windows Live Messenger 8.0'da Olur. Birsey yanlis yapiyor olmalisiniz yoksa sizde de olurdu. Messenger'i tamamen kapatmalisiniz. Tekrar deneyip yine olmazsa söz konusu skini ve neden olmadigini belirtirmisiniz (hata vs. veriyorsa) ?
Eski 07-12-2006   #23 (mesaj-linki)
Apx

Dosya düzenlenmiştir sorunsuz bi şekilde indirebilirsiniz dediniz ama hala sorun war indiremiyorum !!
Eski 07-12-2006   #24 (mesaj-linki)

Hangisini?
Eski 08-12-2006   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
OTURANBOGAA adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar bu skin yukledım ama bu sadece sızınde dedıgınız gıbı goruntusunu degıstırdı. bunu onceki versıyonlarında yukledıgımde aynı anda bırden fazlamsn acabılıyordum acaba bu sekılde bır skin varsa daha memnun olurum ilginize simdiden tesekkur ederım
Bu konu altindaki skin'lerde coklu oturum acma özelligi yok. Zaten öyle bir özellik'ten de bahsedilmiyor bu konudaki hicbir mesajda. Windows Live Messenger Coklu Oturum Acma Yamasini Kullanabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live 8.5 sadece skin lazım,
Konu Araçları

Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 06:35
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10805607 saniyede (57.93% PHP - 42.07% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR