Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 22-08-2006   #1 (mesaj-linki)
Varsayılan Windows Live Messenger Skins

[Resim]

Bu sadece bir önizleme.Skin daha yapım aşamasındaymış.Umarım en kısa zamanda çıkar da burda sizlerle paylaşırım
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-10-2006   #2 (mesaj-linki)
Varsayılan Sonunda Çıktı...WLM 8.0 için Vista Live Messenger Ultimate Tema

Bu versiyon 0.792 ve 0.812 versiyonu ile uyumlu olarak çalışıyor...
yapmanız gereken, vereceğim sitede sarı download yazan tuşa basıp dosyayı indirmek ve C:/Program Files/Msn Messenger içine atmak...
bu işlemleri yaparken, eski msgsres.dll dosyanızın bir kopyasını beğenmeyebileceğinizi varsayarak saklamanızı öneririm...kopyalama işlemi bitince sağ alttaki msn messenger simgesini de kapatarak msgsres.dll dosyasını C:/Program Files/Msn Messenger içine atıyoruz...
msn imizi açıyoruz ve değiştiğini görüyoruz...hepinize hayırlı olsun...sitede resimler mevcut ama bir kaç resimle tanıtımını yapayım...

[Resim] [Resim]

[Resim]
Arkadaşlar kendim bu skini kullanıyorum ve muhteşem güle güle kullanın
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: rar Vista_Live_Messenger_Beta.rar (1.25 MB, 2003 gösterim)

Son Düzenleyen Misafir; 13-11-2006 @ 23:42.
Eski 08-10-2006   #3 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Windows Live Messenger Skins

Alıntı:
cgokhans adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayara indirdim ama yükleme olmuyo yardım ederseniz sevinrim bişey dll filan diyo

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.
Eski 15-10-2006   #4 (mesaj-linki)

Alıntı:
Güneşin Kızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Daha önce eklenen ifadeler siliniyormu peki o zaman?
Hayir, daha önce eklemis oldugunuz ifadeler silinmiyor.
Eski 16-10-2006   #5 (mesaj-linki)

Alıntı:
TUCHE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben de öyle bir dosya çıkmıo zip dosyasında sadece kurma programı var bide bu program türkçe değilmi
Her Skin'in kurulumu ayni degildir. Zip dosyasinin icindeki exe'yi calistirin o kurar kendisi. Kurulum esnasinda Messengerin tamamen kapali olmasina dikkat edin.

Alıntı:
Güneşin Kızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dün emotion live mi o arayüzü ekledim ama msn açar açmaz yeni bir sürümü mevcut dedi.ilk görmezden geldim ama daha sonra tıklayınca öncekini geri yükledi maaselef
Hm, Windows Live Messenger'in baska bir sürümünü kurdugunuzda ya da Messenger'i onardiginizda Skin silinir. Tekrar kurun. Yeni bir sürüm mevcut demesi Skin'le ilgili degil. Zaten son sürümü kullaniyorsaniz o yaziyi görmezden gelin ve Skin'i tekrar kurun.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live messenger arayüzleri, live messenger skin, live messenger skins, live msn skin, messenger live skins, msn 8.0 skinleri, msn 8.1 skin, msn 8.1 skins, msn live skin, msn skin 8.0, windows live messenger arayüzleri, windows live messenger skin, windows live messenger skinleri, windows live messenger skins, windows live skins,
Konu Araçları

Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 06:35
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:54
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12366104 saniyede (54.98% PHP - 45.02% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR