Windows Live Messenger Skins Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Messenger Arayüzleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-08-2006   #1 (mesaj-linki)
ufuktekir - avatarı
Windows Live Messenger Skins

Bu sadece bir önizleme.Skin daha yapım aşamasındaymış.Umarım en kısa zamanda çıkar da burda sizlerle paylaşırım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-10-2006   #2 (mesaj-linki)
KANIDELi
Sonunda Çıktı...WLM 8.0 için Vista Live Messenger Ultimate Tema

Bu versiyon 0.792 ve 0.812 versiyonu ile uyumlu olarak çalışıyor...
yapmanız gereken, vereceğim sitede sarı download yazan tuşa basıp dosyayı indirmek ve C:/Program Files/Msn Messenger içine atmak...
bu işlemleri yaparken, eski msgsres.dll dosyanızın bir kopyasını beğenmeyebileceğinizi varsayarak saklamanızı öneririm...kopyalama işlemi bitince sağ alttaki msn messenger simgesini de kapatarak msgsres.dll dosyasını C:/Program Files/Msn Messenger içine atıyoruz...
msn imizi açıyoruz ve değiştiğini görüyoruz...hepinize hayırlı olsun...sitede resimler mevcut ama bir kaç resimle tanıtımını yapayım...

Arkadaşlar kendim bu skini kullanıyorum ve muhteşem güle güle kullanın
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar Vista_Live_Messenger_Beta.rar (1.25 MB, 3267 gösterim)

Son Düzenleyen Blue Blood; 14-11-2006 @ 00:42.
Eski 08-10-2006   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Skins

cgokhans adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bilgisayara indirdim ama yükleme olmuyo yardım ederseniz sevinrim bişey dll filan diyo

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.
Eski 15-10-2006   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Güneşin Kızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Daha önce eklenen ifadeler siliniyormu peki o zaman?
Hayir, daha önce eklemis oldugunuz ifadeler silinmiyor.
Eski 16-10-2006   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

TUCHE adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben de öyle bir dosya çıkmıo zip dosyasında sadece kurma programı var bide bu program türkçe değilmi
Her Skin'in kurulumu ayni degildir. Zip dosyasinin icindeki exe'yi calistirin o kurar kendisi. Kurulum esnasinda Messengerin tamamen kapali olmasina dikkat edin.

Güneşin Kızı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Dün emotion live mi o arayüzü ekledim ama msn açar açmaz yeni bir sürümü mevcut dedi.ilk görmezden geldim ama daha sonra tıklayınca öncekini geri yükledi maaselef
Hm, Windows Live Messenger'in baska bir sürümünü kurdugunuzda ya da Messenger'i onardiginizda Skin silinir. Tekrar kurun. Yeni bir sürüm mevcut demesi Skin'le ilgili degil. Zaten son sürümü kullaniyorsaniz o yaziyi görmezden gelin ve Skin'i tekrar kurun.
Eski 19-10-2006   #6 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

AKSARAYLI adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
İNDİRİP YÜKLEDİĞİM SKIN LERİ KULLANAMIYORUM.NASIL KULLANACAĞIMI VEYA BUNLARDAN NASIL KURTULACAĞIMI SÖYLER MİSİNİZ?SADECE MEDIA PLAYER SKIN İ KULLANABİLİYORUM
Eklenen her Skin'in altinda kurulumu ve nasil kaldirilacagi anlatilmis. Orada yazanlari uygulayin.

Merih adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
messenger arayüzü ekleyemiyorum.Yardımcı olurmusunuz.
Daha detayli bilgi verebilirmisiniz, kullandiginiz messenger sürümü, karsilastiginiz hata vb. ?
Eski 04-11-2006   #7 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Mess With Messenger Skin

Mess With Messenger Skin 8.0812

Skin i kurmak için;
Messenger dan çıkış yaptıktan sonra indirdiğiniz zip dosyasının içinden çıkan "msgsres.dll" dosyasını kopyalayıp C:\Program Files\Msn Messenger klasörünün içine yapıştırın ve messenger ınızı açın.

Skin i kaldırmak için;
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Böylece Messenger ınız eski arayüzüne geri döner.

Mess With Messenger Skin

Son Düzenleyen Morrigan; 31-03-2007 @ 20:39.
Eski 14-11-2006   #8 (mesaj-linki)
Ninja - avatarı

Live Messenger Vista Skin

Bende sizlere baska bir vista skin sunmak istiyorum.Rardaki dll dosyasini cikararak c/Programlar/Msn Messenger klasörünün icine atin.Tabi bu islem sirasinda Messengeriniz kapali olmalidir.Tekrar oturum actiginizda karsinizda bambaska bir Msn Messenger olacaktir.Herhangibi bir kuruluma falan gerek yoktur.

Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar Vista_Skin_msxlabs.org.rar (1.25 MB, 1364 gösterim)

Son Düzenleyen Morrigan; 17-04-2007 @ 00:41.
Eski 14-11-2006   #9 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

jounturk adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya kardeş bu yüklenmiyo.naısl yapabilirim veya eklemem gereken başka bir prog. varmı?

hayır.
c/Programlar/Msn Messenger klasörünün icine atmanız yeterLi olacaktır.
bunu yaparken Widows live messenger 'ı kapatın dll dosyasını inndirdiğiniz zipten çıkardıktan sonra belirtilen yere atın messenger'a yeniden Bağlanın.
Eski 15-11-2006   #10 (mesaj-linki)
romeo2626

Ben yükledim vede güzel olmuş, tşk. Ayrıca skins yüklemek için C: / programfiles/ MSN Messenner Dosyasına girdiğinizde indirdiğiniz link'in içinde bulunan msgsres.dll isimli parçayı Messenner dosyasının içine yüklemeden önce Dosyanın içinde bulunan ve Messenner oluşturduğunuzda gelen asıl skins için bulunan msgsres.dll parçayı bu dosyanın içinden çıkarıp bilgisayarın başka yerine kopyalayın, Sonra bu indirdiğiniz yeni skins parçası olan msgsres.dll Messenner dosyasının içine atın. Msn yi açtığınızda Yeni görüntünüz oluşacaktır. Eski haline getirmek içinde Yine Messenger içine attığınız Msgsres.dll parçasını çıkarın ve En başta söylediğim bilgisayarınızın başka bir yerine kopyalayıp sakladığınız msgsres.dll parçasını bu dosyaya içine atınız. Msn nizin görüntüsü ilk halindeki gibi olacaktır.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live messenger skinleri, messenger skin, msn live skin, msn skins, windows live messenger skin,
Windows Live Messenger Skins Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Skins LiveCrea 8.1.0178.00 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 3 10-07-2008 11:58