Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 12-03-2006   #46 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

Alıntı:
selvira adlı kullanıcıdan alıntı
messenger ımda çok fazla ifade olmadığı halde sürekli "içerik yüklenemedi.daha sonra tekrar deneyin" hata mesajı alıyorum

arkadaşlar resimli kullanım klavuzunu ezberledim,şu sayfaların hepsinde yazanları okudum ve denedim... olmadı,olmuyor.... msn nin orjinal göz kırpmaları bile yok... msn yi sildim yeniden yükledim yine yok... en azından onları nasıl edinebilirim biri onu söylesin .... teşekkür ederim
MSN Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
Alıntı:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger anahtarlarını silin.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve MSN Messenger'ı kurun.

Anti-virüs programınızı ve MessengerDiscovery'i geçici olarak kapatın. Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar listesinde WinksInstaller'a izin verildiğinden emin olun.

Birden fazla MSN Messenger açıksa diğerlerini kapatın, tek bir MSN oturumu açık kalsın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra birkaç kez oturumunuzu kapatıp açmanız gerekebilir. Ayrıca bilgisayarınızı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-03-2006   #47 (mesaj-linki)
selvira

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
MSN Messenger'ı sıfırdan kurmak için bu adımları uygulamanız gerekiyor:

1-) Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger'ı bulup kaldırın.
2-) \Program Files\MSN Messenger klasörünü silin.
3-) MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? konusundaki ilgili klasörü bulup silin.
4-) Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni çalıştırın.
5-) Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve MSN Messenger'ı kurun.

Anti-virüs programınızı ve MessengerDiscovery'i geçici olarak kapatın. Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar listesinde WinksInstaller'a izin verildiğinden emin olun.

Birden fazla MSN Messenger açıksa diğerlerini kapatın, tek bir MSN oturumu açık kalsın.

Bu işlemleri yaptıktan sonra birkaç kez oturumunuzu kapatıp açmanız gerekebilir. Ayrıca bilgisayarınızı yeniden başlatmayı da deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar bu konu ile uğraşmak inanın beni çok yordu... ben de hiçbir göz kırpması olmamasını geçtim bana yollanan hiçbir göz kırpmasını da alamıyorum....
Eski 18-03-2006   #48 (mesaj-linki)

Alıntı:
selvira adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar bu konu ile uğraşmak inanın beni çok yordu... ben de hiçbir göz kırpması olmamasını geçtim bana yollanan hiçbir göz kırpmasını da alamıyorum....
Flash Player'ınızda bir sorun olabilir.

http://www.macromedia.com/shockwave/...ShockwaveFlash

Burdan kontrol edebilirsiniz. Başka bir hesapla oturum açmayı denediniz mi? (MSN) Aynı durum diğer hesaplarda da geçerli mi?
Eski 18-03-2006   #49 (mesaj-linki)
ilkem

ben yazdıklarının hepsini uyguladım ama hala olmadı
Eski 19-03-2006   #50 (mesaj-linki)

Alıntı:
ilkem adlı kullanıcıdan alıntı
ben yazdıklarının hepsini uyguladım ama hala olmadı
Hafızamızı Tazeleyelim - Bölüm 1 -

MsXLabs WinksInstaller adlı program indirilir ve kurulur.

MSN Messenger'da oturum açılır. Birden fazla MSN Messenger açıksa, diğerleri kapatılır.

MSN Göz kırpmaları sayfasına gidilir ve istenen göz kırpmasının üstüne tıklanır.

Göz kırpması dosyası Masaüstü'ne kaydedilir.

Göz kırpması dosyasına (bir zip dosyası) çift tıklanır ve dosya açılır.

Açılan pencerede (genellikle winzip ya da winrar penceresi) xxxxx.mco (ya da .mct) isimli dosyaya çift tıklanır.

Şifre (password) sorulduğunda msxlabs.com yazılır ve OK-Tamam'a tıklanır.

Windows Güvenlik Duvarı uyarısı gelirse, Engellemeyi Kaldır seçilir.

MSN Messenger'da bir arkadaşa konuşma penceresi açılır ve göz kırpmalar tuşuna tıklandıktan sonra yeni eklenen göz kırpması listeden seçilir ve gönderilir.

İkinci bir göz kırpması yüklenirken İçerik Yüklenemedi uyarısı alınırsa, MSN Messenger oturumu kapatılır, saatin yanındaki MSN Messenger sembolüne sağ tıklanır ve Çıkış seçilir.

MSN Messenger tekrar başlatılır, oturum açılır.

Göz kırpmalar sayfasından başka bir göz kırpması indirilir, aynı işlemler uygulanarak eklenir. İçerik Yüklenemedi hatası uzunca bir süre tekrar alınmaz.

Alınırsa; MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu açılır, konunun tüm sayfalarındaki tüm mesajları okunur.

Gerekli olursa w&m adder gibi alternatif bir göz kırpmalar yükleyicisi forumdan edinilir ve bu program kullanılarak yukarıdaki işlemler gerçekleştirilir.

Kullanıcı mutlu ve memnun olur.

Admin ise...

Henüz her şeyin sona ermediğinin farkındadır... bekler...

Son Düzenleyen ThinkerBeLL; 01-04-2006 @ 23:19.

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
birden fazla msn nasıl açılır?, birden fazla msn yi nasıl açarım, kayıt defteri nasıl açılır, msn kayıtları nasıl okunur, regedit msn kaldırma, regedit msn kayıtları, regedit nasıl açılır, shockwave flash, windowslivecontact dosyası nasıl okunur, windowslivecontact dosyasını nasıl acarım,
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Vista Kullanım Kılavuzu ck1991 PC/Internet Teknik Destek 2 02-12-2008 12:09
Matematik Yazım Kılavuzu Bia Matematik 0 08-06-2008 22:11
İslam Kılavuzu 1.0 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-04-2007 22:40
Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 21-01-2007 00:22
Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu Mystic@L Türkçe Dil Bilgisi 1 25-10-2006 21:39
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:23Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15203905 saniyede (53.81% PHP - 46.19% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz