Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-04-2006   #51 (mesaj-linki)
onurcan
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

hazır olarak uraşmadan açsak olmazmı
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-04-2006   #52 (mesaj-linki)
Zangi
Cvp: Muhtemel Problem ve Çözümü

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Yukarıdaki adımları eksiksiz yapmanıza rağmen msn içeriği yükleyemiyorsanız, muhtemelen MsXLabsWinksInstaller sisteminizde MSN İçeriği Yükleyicisi olarak tanımlanmamış demektir. Bu durumda:

Üstteki mesajın 8. adımında Aç yerine Kaydet'e tıklayarak masaüstüne ilgili dosyayı kaydedin. Kaydolan dosyayı açın. Arşiv içindeki .MCO dosyasını sürükleyip arşiv dışına çıkarın.
Ek 1023

Arşiv dışına çıkarttığınız dosyaya sağ tıklayın ve menüden Birlikte Aç'ı seçin. Birlikte Aç seçeneği menüde mevcut değilse, shift tuşuna basılı tutarak dosyaya sağ tıklayın, bu kez menüye geldiğini göreceksiniz.

Ek 1024
Resimdeki gibi kutucuğu işaretleyin ve Gözat... tuşuna tıklayın.

Ek 1025
C:\Program Files\MsXLabs\WinksInstaller klasörüne kadar gelin ve resimdeki gibi WinksInstaller.exe'yi seçip Aç'a tıklayın.

Ek 1026
Son olarak Tamam tuşuna tıklayın ve göz kırpmasının ya da msn içeriğinin MSN Messenger'a eklendiğini göreceksiniz.

Bütün bu adımları denemenize rağmen sorunlar yaşıyorsanız, bu mesajı cevaplayın
Tşk. edr. Fakat Bu birlikte aç kısmı bende çıkmıyor ve sinir oldum.
Eski 22-04-2006   #53 (mesaj-linki)
Cvp: Muhtemel Problem ve Çözümü

Alıntı:
Zangi adlı kullanıcıdan alıntı
Tşk. edr. Fakat Bu birlikte aç kısmı bende çıkmıyor ve sinir oldum.
Shift tuşuna basılı tutup sağ tıklamayı deneyin...

İlk mesajdaki işlemleri gerçekleştirmeniz yeterli olmadı mı? İkinci mesaj WinksInstaller'ın .mct ve .mco dosyalarının varsayılan programı olmadığı zamanlarda yapmanız gerekenleri anlatıyor...
Eski 25-04-2006   #54 (mesaj-linki)
*kingofsorrow*

Merhaba arkadaşlar ben bir türlü Winks ekleyemedim.Daha önce burada anlatılanlarıda tek tek denedim,olumlu bişey yok şimdilik Aşağıdaki hatayı veriyor...

Xp Pro (SP 'Siz)
Msn 7.5
Avast Anti-Virus
Kerio Firewall
Messengerde herhangi bir eklenti kullanmıyorum
Eski 25-04-2006   #55 (mesaj-linki)

Alıntı:
*kingofsorrow* adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba arkadaşlar ben bir türlü Winks ekleyemedim.Daha önce burada anlatılanlarıda tek tek denedim,olumlu bişey yok şimdilik Aşağıdaki hatayı veriyor...

Xp Pro (SP 'Siz)
Msn 7.5
Avast Anti-Virus
Kerio Firewall
Messengerde herhangi bir eklenti kullanmıyorum
Microsoft Windows Update adresinden windows güncelleştirmelerini yüklemeniz gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıdan ilgili güncelleştirmeyi edinebilirsiniz.
Microsoft® .NET Framework Sürüm 1.1 Yeniden Dağıtılabilir Paketi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
avast antivirus kullanımı turkce anlatimi, avast kullanma, avast kullanma kılavuzu, avast kullanım, avast kullanım kılavuzu, avast kullanımı, avast kullanımı resimli, avastı kullanma, birlikte aç antivirüsü, birlikte aç çıkmıyor,
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Resimli Şiirler -3- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 2553 01-01-2008 18:39
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 6 29-08-2007 10:49
Madenlerin Kullanım Alanları virtuecat Kimya 0 17-04-2007 17:04
İslam Kılavuzu 1.0 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-04-2007 21:40
Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 20-01-2007 23:22
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13012791 saniyede (55.61% PHP - 44.39% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR