| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
yardım eden yokmuuuu
| |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
Son mesajımdan sonra yazılan yardım talebi mesajları için; İlk mesajdaki adımlardan birisi atlandığında ya da WinksInstaller Windows Güvenlik Duvarı dışında başka bir güvenlik yazılımınına takıldığında (anti-virüs, firewall) "İçerik Yüklenemedi" sorunuyla karşılaşabiliyorsunuz. Lütfen güvenlik programlarınızı geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar içerik yüklemeyi deneyiniz. Birden fazla Messenger oturumu açtıysanız, tek bir Messenger işlemini çalışır tutup diğerlerini kapatınız. Messenger'ı tamamen kapatıp tekrar açıp oturum açtıktan sonra içerik yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Çoğu zaman güvenlik programları ya da çoklu oturum açma yaması uygulanmış ve eklentilerle birlikte kullanılan Messenger'lar bu soruna neden oluyorlar. Önerilere göre işlemleri tekrarlayınız. | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım KılavuzuMicrosoft Windows Update | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
ama bu sadece tek bir tane yada fazlamı bizmi fardedemiors
| |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
corneliadaki aynı sorun bende de var. messenger live sürümü (8.0.0812.00) avastı dudrurdum ama yine kurulmadı. windows güvenlik duvarı bilinmeyen bir sebepten açılmadı hatası veriyor. winks kurdum aynısı oldu. çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
birden çok MSN açtığımızda sadece bitanesine göz kırpması ve dinamik görüntü resmi ekleniyor öbür açılan MSN lerede eklemenin yolu varmı?
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanım, kılavuzu, msxlabswinksinstaller, resimli |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 12-10-2009 23:32 |
| Windows Vista Kullanım Kılavuzu | ck1991 | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 02-12-2008 12:09 |
| Matematik Yazım Kılavuzu | Bia | Matematik | 0 | 08-06-2008 22:11 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 21-01-2007 00:22 |
| Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu | Mystic@L | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 25-10-2006 21:39 |