Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-05-2006   #61 (mesaj-linki)
iremecce
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

ya benim daha wink installer bile açılmıo şu hatayı verio ne anlama gelio çözemedim ne yapmam gerekio
YOU DONT HAVE reguired privileges to continue installation .please have your sytem administrator(or other user with higher privileges) install this software
(COuLDN't get write acces to "HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWAREéregistry key.)

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-05-2006   #62 (mesaj-linki)
34sberber

programı kurdum kendi msn enm haraketli görüntüm var karşı tarafta boş gözüküyor nedendir acaba ne kadar denediysem olmadı normal yüklüyor.
ilginize şimdiden teşekkürler
Eski 18-05-2006   #63 (mesaj-linki)

StuffPlug ve Discocvery eklentierini bir kullandığınız zaman msn hata verir. Wink installerin yüklememesi gayet normaldir. Discorevy ve StuffPlug bir eklenditir. 2'si bi ara olduğu zaman çoğu işlemleri yapamazsınız. 2'si de etkin ise msn de size gelen e-maillerin gösterdiği kısa yolu kullanamazsınız. Başka bir sayfaya yönlendirir. StuffPlug u kullanmanızı pek önermiyorum. Plus u kullanırsanız daha karlı çıkarsınız. sadece plus kullandığınız zaman hiçbir sorun çıkmıyacağından emin olabilirsiniz. Eyer dediklerimi yapıcak olursanız StuffPlug u kaldırdığınız zaman programfilese girip msn dosyasında yada ayrı bi dosya olarak StuffPlug yazan dosyayı silmeniz gerekir. Dediğim gibi. Sadece MSNPLUS kullanırsanız hiç bir sorunla karşı karşıya gelmezsiniz. Dikkatinizi çekerim sorun yaşıyan 2 kişi var ve 2'side StuffPlug kullanıyor. Saygılarımla...
Eski 18-05-2006   #64 (mesaj-linki)

Alıntı:
iremecce adlı kullanıcıdan alıntı
ya benim daha wink installer bile açılmıo şu hatayı verio ne anlama gelio çözemedim ne yapmam gerekio
YOU DONT HAVE reguired privileges to continue installation .please have your sytem administrator(or other user with higher privileges) install this software
(COuLDN't get write acces to "HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWAREéregistry key.)
Windows oturumu açmış olduğunuz hesap sınırlı bir hesap ve program kurma yetkiniz yok. Bir yönetici hesabı ile oturum açın ya da program kurma yetkisi talep edin.

Alıntı:
34sberber adlı kullanıcıdan alıntı
programı kurdum kendi msn enm haraketli görüntüm var karşı tarafta boş gözüküyor nedendir acaba ne kadar denediysem olmadı normal yüklüyor.
ilginize şimdiden teşekkürler
Dinamik içeriklerin yüklenmesi zaman alır. Bir süre bekledikten sonra dinamik içeriğin karşı tarafça da görüntülenebildiğini fark edeceksiniz...

Alıntı:
werewolf adlı kullanıcıdan alıntı
StuffPlug ve Discocvery eklentierini bir kullandığınız zaman msn hata verir. Wink installerin yüklememesi gayet normaldir. Discorevy ve StuffPlug bir eklenditir. 2'si bi ara olduğu zaman çoğu işlemleri yapamazsınız. 2'si de etkin ise msn de size gelen e-maillerin gösterdiği kısa yolu kullanamazsınız. Başka bir sayfaya yönlendirir. StuffPlug u kullanmanızı pek önermiyorum. Plus u kullanırsanız daha karlı çıkarsınız. sadece plus kullandığınız zaman hiçbir sorun çıkmıyacağından emin olabilirsiniz. Eyer dediklerimi yapıcak olursanız StuffPlug u kaldırdığınız zaman programfilese girip msn dosyasında yada ayrı bi dosya olarak StuffPlug yazan dosyayı silmeniz gerekir. Dediğim gibi. Sadece MSNPLUS kullanırsanız hiç bir sorunla karşı karşıya gelmezsiniz. Dikkatinizi çekerim sorun yaşıyan 2 kişi var ve 2'side StuffPlug kullanıyor. Saygılarımla...
StuffPlug-NG uzun süredir güncellenmediği için bazı özellikleri işlevsiz kaldı. Bunun dışında Messenger'daki Gelen Kutusu sembolüne tıklandığında doğrudan gelen kutunuza gidemeyip de yönlendirme sayfasının açılması StuffPlug-NG'nin bir ayarıyla ilgili ve bu durum düzeltilebiliyor. Daha detaylı bilgi StuffPlug-NG konularında mevcut. Göz kırpması, dinamik görüntü resmi ya da arka plan yüklenememesinde temel sorun bir adımı göz ardı etmek ya da sunduğumuz çözüm önerilerini denemeden sonuca ulaşmayı istemek...
Eski 31-05-2006   #65 (mesaj-linki)
rockn_roll

ne yaparsam yapım olmadı ama yinede herşeyy için tşk. ler... merak ediyorum bide kaydedenler oldumu diyee bana imkansız gibi geldiiii bu göz kırpmalarını yüklemekteee merak ediyorum yükleyen olduysa söylesein .. tşk.lerr

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
(msxlabswinksinstaller, msn discorevy, msn plus kullanma kilavuzu, msn plus kurma resimli, msxlabswinksinstaller, msxlabswinksinstaller kurmak, msxlabswinksinstaller yukle, stuff plug kullanma, stuff plug kullanımı, wink kullanımı,
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Vista Kullanım Kılavuzu ck1991 PC/Internet Teknik Destek 2 02-12-2008 12:09
Matematik Yazım Kılavuzu Bia Matematik 0 08-06-2008 22:11
İslam Kılavuzu 1.0 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-04-2007 22:40
Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 21-01-2007 00:22
Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu Mystic@L Türkçe Dil Bilgisi 1 25-10-2006 21:39
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:15Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14040399 saniyede (60.07% PHP - 39.93% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz