| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
ya benim daha wink installer bile açılmıo şu hatayı verio ne anlama gelio çözemedim ne yapmam gerekio YOU DONT HAVE reguired privileges to continue installation .please have your sytem administrator(or other user with higher privileges) install this software (COuLDN't get write acces to "HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWAREéregistry key.) | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
programı kurdum kendi msn enm haraketli görüntüm var karşı tarafta boş gözüküyor nedendir acaba ne kadar denediysem olmadı normal yüklüyor. ilginize şimdiden teşekkürler | |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu StuffPlug ve Discocvery eklentierini bir kullandığınız zaman msn hata verir. Wink installerin yüklememesi gayet normaldir. Discorevy ve StuffPlug bir eklenditir. 2'si bi ara olduğu zaman çoğu işlemleri yapamazsınız. 2'si de etkin ise msn de size gelen e-maillerin gösterdiği kısa yolu kullanamazsınız. Başka bir sayfaya yönlendirir. StuffPlug u kullanmanızı pek önermiyorum. Plus u kullanırsanız daha karlı çıkarsınız. sadece plus kullandığınız zaman hiçbir sorun çıkmıyacağından emin olabilirsiniz. Eyer dediklerimi yapıcak olursanız StuffPlug u kaldırdığınız zaman programfilese girip msn dosyasında yada ayrı bi dosya olarak StuffPlug yazan dosyayı silmeniz gerekir. Dediğim gibi. Sadece MSNPLUS kullanırsanız hiç bir sorunla karşı karşıya gelmezsiniz. Dikkatinizi çekerim sorun yaşıyan 2 kişi var ve 2'side StuffPlug kullanıyor. Saygılarımla... | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |||
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
| | #65 (mesaj-linki) |
ne yaparsam yapım olmadı ama yinede herşeyy için tşk. ler... merak ediyorum bide kaydedenler oldumu diyee bana imkansız gibi geldiiii bu göz kırpmalarını yüklemekteee merak ediyorum yükleyen olduysa söylesein .. tşk.lerr | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| (msxlabswinksinstaller, msn discorevy, msn plus kullanma kilavuzu, msn plus kurma resimli, msxlabswinksinstaller, msxlabswinksinstaller kurmak, msxlabswinksinstaller yukle, stuff plug kullanma, stuff plug kullanımı, wink kullanımı, |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Vista Kullanım Kılavuzu | ck1991 | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 02-12-2008 12:09 |
| Matematik Yazım Kılavuzu | Bia | Matematik | 0 | 08-06-2008 22:11 |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-04-2007 22:40 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 21-01-2007 00:22 |
| Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu | Mystic@L | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 25-10-2006 21:39 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||