| | #6 (mesaj-linki) |
yukarıda anlattığın ilk şekliyle tek bir tane .mco göz kırpmasını yaptım mesla : beyonce.mco sornsuz çalıştı. Benim sorunum siteden indirdiğim packleri nasıl msn yükleyeceğim | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar Amaç ve Kısaca Kurulum Şudur.. MsXLabsWinksInstaller İndirip Bilgisayarınıza Kuracaksınız.. Sorunla Karşılasırsanız Resimleri İnceleyin Yukarıdaki. Kurulum Bittikten Sonra Windows Güvenlik Duvarına Takılırsanız Engellemeyi Kaldırıp İzin Vereceksiniz. Daha Sonra İstediğiniz Wink'si İndirin Bilgisayarınıza Kaydedin.. Zip Şifrelerini Girin Tabi Şifre İstediğinde ![]() İndirdiğiniz Winksin İçinde .MCO uzantılı Dosyaya İki Kere Tıklayın.. MSN Adresiniz Açık Olacak.. Otomatik Olarak Yüklenecektir Ve Sizin MSN Adresinizde Yerini Alacaktır. Resim 12'de Görüldüğü Gibi Başka Sorun? | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Neutralizer arkadaşım benimde bi sorunum var. Bu site üyelik sistemine geçmeden öncede burdan yüklemiştim winksleri ama formatta hepsi gitti. Şimdi yeniden winks installer kurdum. Sonra winksleri download ettim. İlk wink aslanlar gibi yüklendi. Aslında yükleyebiliyorum ama yarım saatte bi tane. Msn 7.5 kullanıyorum. Winksleri yükleyemiyorum diye komple kaldırdım yeniden kurdum yine aynı ilk wink i yüklüyorum ikincisini yüklemiyo yarım saat geçmeden. Baktım olcak gibi değil Winks installeri kaldırdım yeniden yükledim (sorunsuz yüklediğime eminim çünkü çok basit ve daha öncede yüklemiş ve çalıştırmıştım.) Belki dedim Windows güvenlik duvarı ayarlarımdandır. Güvenlik duvarını kapalı konuma getirdim ama yine olmadı yarım saat geçmeden yüklenmiyo. Ne yapacam bilemiyorum. Başka bi yolu kaldı mı kardeş?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Deneyin ve menun kalın...! Sorunları okudum Admin ve Moderatör arkadaşımın dediklerine ek olarak bir de şu yöntemi denemenizi isteyeceğim : makinanız açık ve winks ekleme yapmadınız bu gün ikonu çift tıklayarak uygulamayı yapın eklendiğini göreceksiniz birinci winksin ..: ikincisi için messengeri kapayıp açın tekrar deneyin onun da eklendiğini göreceksiniz ...: Bu yöntem sizin benzer bir şikayete bulunan bir arkadaşım tarafından denendi ve başarılı olundu o yüzden denemenizi rica ediyorum ...: şayet sorun devam ederse güvenlik ayarlarınızı en alt seviye veya tamamen devre dışına almanızdır :...kolay gelsin | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Alıntı:
Bir göz kırpması, bir dinamik görüntü resmi ve bir dinamik arka planı sırasına göre yüklemeyi deneyin. Son Düzenleyen NeutralizeR; 20-10-2005 @ 01:12. | ||
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msxlabswinksinstaller in kurulum şifresi, winks ekleme, winksin, winksin gerçek hayatı, winksin resimleri, |
| Konu Araçları | |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 18:39 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 10:49 |
| Madenlerin Kullanım Alanları | virtuecat | Kimya | 0 | 17-04-2007 17:04 |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-04-2007 21:40 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 20-01-2007 23:22 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||