Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-10-2005   #6 (mesaj-linki)
hasanherdem

yukarıda anlattığın ilk şekliyle tek bir tane .mco göz kırpmasını yaptım
mesla : beyonce.mco sornsuz çalıştı. Benim sorunum siteden indirdiğim packleri nasıl msn yükleyeceğim
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 13-10-2005   #7 (mesaj-linki)

Arkadaşlar Amaç ve Kısaca Kurulum Şudur..

MsXLabsWinksInstaller İndirip Bilgisayarınıza Kuracaksınız..

Sorunla Karşılasırsanız Resimleri İnceleyin Yukarıdaki.

Kurulum Bittikten Sonra Windows Güvenlik Duvarına Takılırsanız Engellemeyi Kaldırıp İzin Vereceksiniz.

Daha Sonra İstediğiniz Wink'si İndirin Bilgisayarınıza Kaydedin..

Zip Şifrelerini Girin Tabi Şifre İstediğinde

İndirdiğiniz Winksin İçinde .MCO uzantılı Dosyaya İki Kere Tıklayın..

MSN Adresiniz Açık Olacak..

Otomatik Olarak Yüklenecektir Ve Sizin MSN Adresinizde Yerini Alacaktır.

Resim 12'de Görüldüğü Gibi Başka Sorun?
Eski 14-10-2005   #8 (mesaj-linki)
Metalmaster

Neutralizer arkadaşım benimde bi sorunum var. Bu site üyelik sistemine geçmeden öncede burdan yüklemiştim winksleri ama formatta hepsi gitti. Şimdi yeniden winks installer kurdum. Sonra winksleri download ettim. İlk wink aslanlar gibi yüklendi. Aslında yükleyebiliyorum ama yarım saatte bi tane. Msn 7.5 kullanıyorum. Winksleri yükleyemiyorum diye komple kaldırdım yeniden kurdum yine aynı ilk wink i yüklüyorum ikincisini yüklemiyo yarım saat geçmeden. Baktım olcak gibi değil Winks installeri kaldırdım yeniden yükledim (sorunsuz yüklediğime eminim çünkü çok basit ve daha öncede yüklemiş ve çalıştırmıştım.) Belki dedim Windows güvenlik duvarı ayarlarımdandır. Güvenlik duvarını kapalı konuma getirdim ama yine olmadı yarım saat geçmeden yüklenmiyo. Ne yapacam bilemiyorum. Başka bi yolu kaldı mı kardeş?
Eski 14-10-2005   #9 (mesaj-linki)
Deneyin ve menun kalın...! Deneyin ve menun kalın...!

Sorunları okudum Admin ve Moderatör arkadaşımın dediklerine ek olarak bir de şu yöntemi denemenizi isteyeceğim : makinanız açık ve winks ekleme yapmadınız bu gün ikonu çift tıklayarak uygulamayı yapın eklendiğini göreceksiniz birinci winksin ..: ikincisi için messengeri kapayıp açın tekrar deneyin onun da eklendiğini göreceksiniz ...: Bu yöntem sizin benzer bir şikayete bulunan bir arkadaşım tarafından denendi ve başarılı olundu o yüzden denemenizi rica ediyorum ...: şayet sorun devam ederse güvenlik ayarlarınızı en alt seviye veya tamamen devre dışına almanızdır :...kolay gelsin
Eski 14-10-2005   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
StuffPlug-NG'yi, Messenger Plus!, Tercihler, Eklentiler menüsü altından geçici olarak kapatın. (kutucuğun işaretini kaldırın)

CTRL + ALT + DEL tuşlarına aynı anda basıp Görev Yöneticisini çalıştırın.

İşlemler bölümüne gelip listeden msgdiscoveryx.exe işlemini bulup sonlandırın.

MSN Messenger'ınızı kapatın. (bu işlemler yapılırken kendiliğinden kapanabilir)

Kısayoluna tıklayarak açın, oturum açın.

Önce bir göz kırpması yüklemeyi deneyin...

Ardından da bir dinamik görüntü resmi...

Sonucu bizimle paylaşın.
Bir tane yükleme yaptıktan sonra ikinciyi hemen ardısıra yapamama sorunu genelde StuffPlug-NG Büyük Görüntü Resmi kullanımı özelliğinin aktif olması sonucunda ortaya çıkıyor. StuffPlug-NG'yi geçici olarak pasif hale getirin. Bilgisayarı yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

Bir göz kırpması, bir dinamik görüntü resmi ve bir dinamik arka planı sırasına göre yüklemeyi deneyin.

Son Düzenleyen NeutralizeR; 20-10-2005 @ 01:12.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msxlabswinksinstaller in kurulum şifresi, winks ekleme, winksin, winksin gerçek hayatı, winksin resimleri,
Konu Araçları

MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Resimli Şiirler -3- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 2553 01-01-2008 18:39
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 6 29-08-2007 10:49
Madenlerin Kullanım Alanları virtuecat Kimya 0 17-04-2007 17:04
İslam Kılavuzu 1.0 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-04-2007 21:40
Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 20-01-2007 23:22
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10279107 saniyede (61.95% PHP - 38.05% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR