| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
arkadaşlar ben tüm söylenenleri yaptım.ama iki kes tıklamadan sonra bakıyorum arka planlara yeni eklenen bişe yok + gözatla arıyorum ama indirdiklerim görünmüyo örnek dinamik arka plan vardı prog ın içinde o gayet güsel kuruldu ama diğer indirdiklerim yok naapmam lasım ilginize şindiden teşekkür | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
Bazı dinamik görüntü resimlerinin yüklenmesi zaman alabilir. Örnek içeriklerde sorun yaşamadıysanız diğerlerinde de yaş**ıyor olmanız gerekir. Çünkü aralarında hiçbir yazılımsal, teknik farklılık yok. Bir önceki sayfada verilen önerileri deneyin. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp tekrar başlatın, oturup açıp tekrar deneyin... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
arkadaşım benim bir sorunum war http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php adresine girdiğim zaman remi tıkladığımda karşıma 404 eror sayfa/dosya sunucuda bulunamadı geçersiz erişim yöntemi diye bir sayfa açılıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim yada ne yapmam gerek
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |||||
anlaşılan bende kesinti sürekli..deniyorum ama aynı şey oluyor link çalışıyordur ondan eminimde bende problem neden kaynaklanıyor onu bilsem iyi olacak aylar önce aynı pc den kolaylıkla winks indirebiliyordum pc me formad atıldı ondan sonra sürekli bu sorunla karşılaşıyorum bu sorun sadece winkslerle sınırlı değil..sitedeki herhangi başka bir bölümdede aynısı oluyor...teşekkür ederim | |||||
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
O hata sayfasında sadece 404 yazmadığından eminim... Bunlar da yazıyor olabilir mi ? *** Hotlink koruması altındaki bir dosyayı bu şekilde indiremezsiniz (*GetRight, FlashGet, Download Accelerator vb. bir indirme yöneticisi kullanıyorsanız, geçici olarak pasif hale getirin ve tarayıcınızla indirin...) | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
ya ben soylenılenı 9 . cu ya kadar yapıyorum fakat MCO lu dosyaya cıft tıklayınca karsıma tekrar bır dosya acılıyo 3 lu yanı sıfre yazacagım ekran gelmıyo bı yardım eden yokmuuuuuuuuu
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
WinRAR kurulu mu sisteminizde? Kurulu değilse bu adresten indirip kurabilirsiniz: http://www.rarlab.com/download.htm Sorun devam ederse ikinci mesajımda belirttiklerimi uygulayın... | |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar winksler sılmek istıyorum programı kaldırdıktan sonra dahı sılınmedı acab wındowsda hangı dızınde kayıt altındalar bı yardım Son Düzenleyen Hi-LaL; 25-08-2007 @ 14:14. | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
Yine de sorunuzun cevabı: MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanım, kılavuzu, msxlabswinksinstaller, resimli |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 12-10-2009 23:32 |
| Windows Vista Kullanım Kılavuzu | ck1991 | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 02-12-2008 12:09 |
| Matematik Yazım Kılavuzu | Bia | Matematik | 0 | 08-06-2008 22:11 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 21-01-2007 00:22 |
| Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu | Mystic@L | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 25-10-2006 21:39 |