| | #16 (mesaj-linki) | |
Alıntı:
| ||
|
| | #17 (mesaj-linki) |
ya evet neden olmuyo ben kaçkez denedim 1 tane yüklüyor başkada yüklemiyor 1 gün sonra giriyim yine 1 tane yükleniyo ben anlamadım bu işten
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Oturumunuzu kapatıp tekrar açın ve ard arda yüklemeler yapmayı deneyin. Güvenlik duvarı (firewall) ve anti-virüs yazılımları kullanıyorsanız bu işlemleri yaparken geçici olarak pasifleştirin. MessengerDiscovery ve StuffPlug-NG eklentilerini kullanıyorsanız, onları da geçici olarak pasifleştirin. Sorun devam ederse, bilgisayarınızı bir kez baştan başlatın. Arada bir takılmalar olabilir fakat bu sorun kalıcı değil. Şu an test amaçlı 8 adet göz kırpma, 3 adet dinamik arka plan ve 4 adet dinamik görüntü resmi yükledim, arka arkaya... MsXLabsWinksInstaller v1.1 sürümü kısa bir süre önce yayınlanmıştı, siz 1.0 sürümüne sahipseniz, en son sürüme güncelleyin. | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Küsen bir insan Üzgünüm, adım adım ne yapılması gerektiğini, herhangi bir adımda takıldığınızda ne yapılması gerektiğini, daha ilk adımı atmadan bir problemle karşılaştığınızda ne yapmanız gerektiğini yazdım... Binlerce üyemiz ve MsXLabs WinksInstaller'ı başka sitelerden indirip kullanan kullanıcılar başarılı oldular bu yöntemle, çünkü yolu yordamı bu | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
Üstadlar winksler-smiley ve avatarlar xp de windowsun hangi klasörüne yada dosyasına yükleniyor.Bunları nasıl yedekleyebiliriz.Selamlar
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msn v1.1 kullanma kılavuzu, msn v1.1 kullanım kılavuzu, msxlabswinksinstaller 1.0 download, msxlabswinksinstaller 1.0 sürümü, msxlabswinksinstaller v1.1, v1.1 kullanma kılavuzu, |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 18:39 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 10:49 |
| Madenlerin Kullanım Alanları | virtuecat | Kimya | 0 | 17-04-2007 17:04 |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-04-2007 21:40 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 20-01-2007 23:22 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||