| | #31 (mesaj-linki) | |
|
merhabalar hareketli görüntü resmi ekledim ama karşı tarafdan görüntü resmini göremiyorlar. bunun için ne yapmamız gerekiyor... sevgiler sizin dediğiniz herşeyi yapıyorum ama yinede olmuyor olmuyor işte Neutralizer ya ben senin iki dediğin işlemi de yapıyorum hata raporu weriyor önceden yükleyebiliyordum şimdi yükleyemiyorum ya nolur bana yardımcı ol ne oldu Son Düzenleyen kompetankedi; 03-02-2006 @ 10:50. Sebep: aynı soruna ayrı post | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
Forumda başka göz kırpma programları da var, onları denemek isteyebilirsiniz. MSN Messenger sürümünüzün son sürüm olduğuna emin misiniz? v7.5.0324 sürümüne güncelleyin. Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-02-2006 @ 18:29. | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Muhtemel Problem ve Çözümü
windows xp ,msn 7.5 kullanıorum göz kırpmalarından yüklemeye çalışıyorum dediklerinizin hepsini yaptım ama şifreyi girip msnye atarken şifreyi yazdıktan sonra belirtilen modül bulunamadı diyo.napmam lazım?
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu http://www.msxlabs.org/forum/msn-goz...ogramlari.html Konusunu ve MSN Göz Kırpmalar forumu altındaki diğer konuları inceleyip alternatif programları deneyebilirsiniz. | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
|
yaa indirme linkini bulamadım yardımmmmmmmmm istiom yaaa Son Düzenleyen NeutralizeR; 24-02-2006 @ 18:01. | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Muhtemel Problem ve Çözümü msn goz kırpmaları goruntujenmıyor yardımcı olursnız sevınırım
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Muhtemel Problem ve Çözümü
| |||||
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Daha once dinamik goruntuleri msn'e yukledim ve hic sorun cikmamisti. Sonra ayni anda 2 msn acabilmeyi saglayan MSN7UniversalPatcherPlusPlus adli programi kurdum ve 2. msnimi actim fakat 2. msnime bu goruntuleri yukleyemiyorum. Ve de eskisine de artik ekleme yapamiyorum. Hata olarak bazi sayilar yaziyor ve system error: modul bulunamadi diyor. Ne yapmam gerekir? | |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |||||
Tam hata kodunu buraya yazarsanız daha aydınlatıcı olur... | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| kullanım, kılavuzu, msxlabswinksinstaller, resimli |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 12-10-2009 23:32 |
| Windows Vista Kullanım Kılavuzu | ck1991 | PC/Internet Teknik Destek | 2 | 02-12-2008 12:09 |
| Matematik Yazım Kılavuzu | Bia | Matematik | 0 | 08-06-2008 22:11 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 21-01-2007 00:22 |
| Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu | Mystic@L | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 25-10-2006 21:39 |