| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu
arkadaşlar ben tüm söylenenleri yaptım.ama iki kes tıklamadan sonra bakıyorum arka planlara yeni eklenen bişe yok + gözatla arıyorum ama indirdiklerim görünmüyo örnek dinamik arka plan vardı prog ın içinde o gayet güsel kuruldu ama diğer indirdiklerim yok naapmam lasım ilginize şindiden teşekkür | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
Bazı dinamik görüntü resimlerinin yüklenmesi zaman alabilir. Örnek içeriklerde sorun yaşamadıysanız diğerlerinde de yaşamıyor olmanız gerekir. Çünkü aralarında hiçbir yazılımsal, teknik farklılık yok. Bir önceki sayfada verilen önerileri deneyin. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp tekrar başlatın, oturup açıp tekrar deneyin... | |
|
| | #23 (mesaj-linki) |
arkadaşım benim bir sorunum war http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php adresine girdiğim zaman remi tıkladığımda karşıma 404 eror sayfa/dosya sunucuda bulunamadı geçersiz erişim yöntemi diye bir sayfa açılıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim yada ne yapmam gerek
| |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Alıntı:
| ||
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Alıntı:
anlaşılan bende kesinti sürekli..deniyorum ama aynı şey oluyor link çalışıyordur ondan eminimde bende problem neden kaynaklanıyor onu bilsem iyi olacak aylar önce aynı pc den kolaylıkla winks indirebiliyordum pc me formad atıldı ondan sonra sürekli bu sorunla karşılaşıyorum bu sorun sadece winkslerle sınırlı değil..sitedeki herhangi başka bir bölümdede aynısı oluyor...teşekkür ederim | ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Resimli Şiirler -3- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 2553 | 01-01-2008 18:39 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 10:49 |
| Madenlerin Kullanım Alanları | virtuecat | Kimya | 0 | 17-04-2007 17:04 |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 11-04-2007 21:40 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 20-01-2007 23:22 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||