Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 24-12-2005   #21 (mesaj-linki)
zgrkacar_
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

arkadaşlar ben tüm söylenenleri yaptım.ama iki kes tıklamadan sonra bakıyorum arka planlara yeni eklenen bişe yok + gözatla arıyorum ama indirdiklerim görünmüyo
örnek dinamik arka plan vardı prog ın içinde o gayet güsel kuruldu ama diğer indirdiklerim yok
naapmam lasım ilginize şindiden teşekkür
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-12-2005   #22 (mesaj-linki)
Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Cvp: MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu

Bazı dinamik görüntü resimlerinin yüklenmesi zaman alabilir.

Örnek içeriklerde sorun yaşamadıysanız diğerlerinde de yaşamıyor olmanız gerekir. Çünkü aralarında hiçbir yazılımsal, teknik farklılık yok.

Bir önceki sayfada verilen önerileri deneyin. MSN Messenger'ı tamamen kapatıp tekrar başlatın, oturup açıp tekrar deneyin...
Eski 29-12-2005   #23 (mesaj-linki)
ebrulii

arkadaşım benim bir sorunum war http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php adresine girdiğim zaman remi tıkladığımda karşıma 404 eror sayfa/dosya sunucuda bulunamadı geçersiz erişim yöntemi diye bir sayfa açılıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim yada ne yapmam gerek
Eski 29-12-2005   #24 (mesaj-linki)

Alıntı:
ebrulii adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşım benim bir sorunum war http://www.msxlabs.org/html/msn-wind...kirpmalari.php adresine girdiğim zaman remi tıkladığımda karşıma 404 eror sayfa/dosya sunucuda bulunamadı geçersiz erişim yöntemi diye bir sayfa açılıyor bunun nedenini öğrenebilirmiyim yada ne yapmam gerek
Link çalışıyor kontrol edildi .... şayet bir kesinti esnasında tıkladınız ise normaldir ... 1 kez daha denemenizi salık veririm > kolay gelsin
Eski 29-12-2005   #25 (mesaj-linki)
ebrulii

Alıntı:
HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı
Link çalışıyor kontrol edildi .... şayet bir kesinti esnasında tıkladınız ise normaldir ... 1 kez daha denemenizi salık veririm > kolay gelsin

anlaşılan bende kesinti sürekli..deniyorum ama aynı şey oluyor link çalışıyordur ondan eminimde bende problem neden kaynaklanıyor onu bilsem iyi olacak
aylar önce aynı pc den kolaylıkla winks indirebiliyordum pc me formad atıldı ondan sonra sürekli bu sorunla karşılaşıyorum bu sorun sadece winkslerle sınırlı değil..sitedeki herhangi başka bir bölümdede aynısı oluyor...teşekkür ederim
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Resimli Şiirler -3- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 2553 01-01-2008 18:39
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 6 29-08-2007 10:49
Madenlerin Kullanım Alanları virtuecat Kimya 0 17-04-2007 17:04
İslam Kılavuzu 1.0 virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 11-04-2007 21:40
Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu Morrigan MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 20-01-2007 23:22
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:15Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11249208 saniyede (53.46% PHP - 46.54% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR