| | #61 (mesaj-linki) |
|
ya benim daha wink installer bile açılmıo şu hatayı verio ne anlama gelio çözemedim ne yapmam gerekio YOU DONT HAVE reguired privileges to continue installation .please have your sytem administrator(or other user with higher privileges) install this software (COuLDN't get write acces to "HKEY_LOCAL_MACHİNE\SOFTWAREéregistry key.) | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
|
programı kurdum kendi msn enm haraketli görüntüm var karşı tarafta boş gözüküyor nedendir acaba ne kadar denediysem olmadı normal yüklüyor. ilginize şimdiden teşekkürler | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| StuffPlug ve Discocvery eklentierini bir kullandığınız zaman msn hata verir. Wink installerin yüklememesi gayet normaldir. Discorevy ve StuffPlug bir eklenditir. 2'si bi ara olduğu zaman çoğu işlemleri yapamazsınız. 2'si de etkin ise msn de size gelen e-maillerin gösterdiği kısa yolu kullanamazsınız. Başka bir sayfaya yönlendirir. StuffPlug u kullanmanızı pek önermiyorum. Plus u kullanırsanız daha karlı çıkarsınız. sadece plus kullandığınız zaman hiçbir sorun çıkmıyacağından emin olabilirsiniz. Eyer dediklerimi yapıcak olursanız StuffPlug u kaldırdığınız zaman programfilese girip msn dosyasında yada ayrı bi dosya olarak StuffPlug yazan dosyayı silmeniz gerekir. Dediğim gibi. Sadece MSNPLUS kullanırsanız hiç bir sorunla karşı karşıya gelmezsiniz. Dikkatinizi çekerim sorun yaşıyan 2 kişi var ve 2'side StuffPlug kullanıyor. Saygılarımla... | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |||||||||||||
|
| |||||||||||||
|
| | #65 (mesaj-linki) |
|
ne yaparsam yapım olmadı ama yinede herşeyy için tşk. ler... merak ediyorum bide kaydedenler oldumu diyee bana imkansız gibi geldiiii bu göz kırpmalarını yüklemekteee merak ediyorum yükleyen olduysa söylesein .. tşk.lerr | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |||||||||
|
| |||||||||
|
| | #67 (mesaj-linki) |
|
Benim de msnde ifade eklerken birden tüm ifadelerim silindi şimdi yeni ifade oluşturmak isteyince seçilen dosya geçerli değil diyor ama ifadeyi kaydediyor daha sonra oturum açtığımda yine hiçbir ifadem yok hepsi silinmiş Belki çok basit bir durum olabilir ama msnden pek anlamam yardımlarınız için şimdiden teşekkürler | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |||||
|
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? | |||||
|
| | #69 (mesaj-linki) |
| msn discover kullanıyorum fakat anlatılan bütün özellikler çalışmıyor sadece biri bana yazmak için açtıgında sadece s diye bir uyarı çıkıyor kurarkende devamlı haya veriyor bilmem ne dll dosyası eksik diyorr msn7,5 kullanıyorum ve işletim sistemim xp msnplas yüklü
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | ||||
| |||||
|
![]() |
MsXLabsWinksInstaller Resimli Kullanım Kılavuzu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Vista Kullanım Kılavuzu | ck1991 | PC/Internet Teknik Destek | 4 | 29-12-2009 14:51 |
| İslam Kılavuzu 1.0 | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 1 | 12-10-2009 22:32 |
| Matematik Yazım Kılavuzu | Bia | Matematik | 0 | 08-06-2008 21:11 |
| Windows Live Messenger Kullanım Kılavuzu | Morrigan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 20-01-2007 23:22 |
| Öz Türkçe Karşılıklar Kılavuzu | Mystic@L | Türkçe Dil Bilgisi | 1 | 25-10-2006 20:39 |