| | #1 (mesaj-linki) | |
MSN'de Çevrimdışı Durumu Hareketli Gösterme Nasıl İptal Edilir? Aslında bu uygulamanın en güzel özelliği bu : ) yani oturumunuzu kapatmış dahi olsanız kişi listenizdekiler sizi online (hareketli) olarak görebiliyorlar ve yazdıkları mesajlar e-mailinize geliyor. Ama yine de "ben oturumumu kapattığım zaman online görünmek istemiyorum" diyorsanız, uygulamayı iptal etmek için şu adımları takip etmeniz gerekiyor. Önce aşağıdaki adrese giriyoruz. MSN Mobile Giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkan ekranda yer alan "Join Now" butonuna tıklıyoruz. ![]() Tıkladıktan sonra açılan yeni pencerede kullandığımız E-mail adresini ve password umuzu yazıyoruz. ![]() Daha önceden bu uygulamayı kullandığımız için ekrana hesabımızla ilgili düzenleme yapabileceğiniz seçenekler çıkacak. O seçeneklerden "My Account" kısmında yer alan "Delete My Account" kısmına tıklıyoruz. ![]() "Delete My Account" a tıkladıktan sonra "Bu hizmetten yararlanmak istemediğinize emin misiniz?" sorusunu soran bir sayfa çıkacak. "Delete" butonuna tıklayarak hizmete son verebilirsiniz. ![]() Alıntı:
Son Düzenleyen NeutralizeR; 08-08-2007 @ 22:07. | ||
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Arkadaşlar rica ediyorum şu derdime derman olun ama denemediğim yol kalmadı lütfen işi bilen bilmeyen herkes yazmasın... Problemim şu: Msn adresim daha önce hareketli idi ve çevrimdışı iken yazılanlar mail olarak gelebiliyodu.. Msn 8 ile bu özellik zaten herkese eklendi ve mail.den ziyada oturum açar açmaz ICQ mantığı ile ekrana beliriyor... Ama gelin görün ki ben şimdi hareketli göründüğüm için ne bu şekilde yararlanabiliyom ne de msn.ime geliyo... Yani ben çevrimdışı iken kimse bana birşey yazamıyor. Bana birşey yazıldığında iletileri teslim edilmiyor ve şu cevap dönüyor: "Mobile İleti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." Şimdi bana hepiniz hareketli özelliğini kapat düzelir diceksiniz ama kapatmakta nafile aramadığım, bakmadığım forum kalmadı... Mobile msn'den delete my account felan vs. vs. herşeyi ama herşeyi denedim hala herkesin kişi listesinde hareketli görünüyorum... Abiler ablalar, gelin şu derdime derman olun msn adresimi değiştiremem çünkü hotmail, msn, windowslive uzantılı değil... İşim gereği (şirketimin adresi) kullandığım adres... Umarım ben açıkça ifade edebildim... Şimdi sizi bekliyorum. Ve şunu da belirteyim ki bu hareketli olayı herkesi etkiledi ama kimse farkında değil (bana da arkadaşım iletti) Live messenger'da birşeyleri değiştirdiler artık hareketli görünenlere ileti yazılmıyor. İsterseniz kişi listenizde hareketli birine ileti yazmayı deneyin, görün... Selametle... *Sayın yetkili; Konum neden taşındı? Benim problemim durumumu hareketli göstermeme!!! Bu konu başlığının tam tersi ve şuanda herkesi ilgilendirecek bir problem doğdu. Bu konu başlığı gündeme getirilmeli... Saygılar.. Mesajım şu idi: (yukarıda) MSN'de Çevrimdışı Durumunuzu Hareketli Gösterin Bu linkteki herşey denenmiştir.... Sonuç = 0 Son Düzenleyen ahmetgns; 09-02-2008 @ 20:11. Sebep: Güzel görünüm | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Alıntı:
Ama dediğin yolları denedim. Bak şu noktayada değinmişsin "Kişiler listemdeki kişilere taşınabilir aygıtıma ileti gönderme izni ver" seçeneğinin işaretini kaldırabiliyor musunuz? Etkisi oluyor mu?" Bu alan mobil hesabını silmeme rağmen hala etkin.. Yani tık görevi hala çalışıyor. Bu alanın tamamen pasif duruma geçmesi lazım dediğine göre, ki zaten başka hesapta oturum açtığımda bu alanlar pasiff... Başka gönder olayına gelince; kimse bunu düşünmezki dediğin gibi.. Yani bu illetten nası kurtulcamı bilemiyorum. Kişiler yeniden oturum açsada benim durumum böyle duruyo.. Yani alternatifleri hep denedim. Mesela hiç hesabında olmayan birine beni ekledim hala hareketli oluyorum... Bu işi çözelim lütfen yaa... Kimse mi benim gibi bir sıkıntı yaşamıyo? İletiler gelmiyor abicim yaa (Bana yazılanlar yani, ben yazabiliyorum elbette) Selametle... | ||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Çevrimdışı Durumu Hareketli Gösterme Nasıl İptal Edilir?
Siz hareketli hesabınızı silemiyorsunuz ki? Hareketli hesap sayfanıza Messenger Seçenekleri>Telefon>Mobile Ayarları düğmesinden ulaşmayı ve öylece ulaştığınız sayfada Delete my account'a tıklamayı denemediyseniz, dener misiniz? Ben dün bunu denemek için açtım bir hesap, sonra geri gittim sildim ama silindiğine dair bir yazı çıkmadı. Galiba Windows Live'ın yeni bir hizmeti varmış bu hareketlilikle ilgili, onu dener misiniz diye ingilizce bir site çıktı ( Windows Live™ for mobile ). Ama hesabım silinmişti çünkü tekrar oturum açtığımda Telefon sekmesindeki kutucuk gri idi. Eğer hesabınızı silmeyi hep aynı bilgisayarda deniyorsanız bir de başka bilgisayarlarda silmeyi deneyin. Yine olmazsa bizim elimizden pek birşey gelmez bence. Doğrudan mobile hizmetinin yardımına başvurun, belki onlar elle hesabınızı iptal edebilirler. Alıntı:
| ||
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||