Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-11-2006   #1 (mesaj-linki)
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
Merhaba,

Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor.

Saygılar
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 15-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
evet yaa bende bu yüzden msn yi sildim tüh desne yaa boşuna sildik yaaa allah kahrestinn olsun bidaha yüklücez artık ne yapalım paylaşım içn sagolsın
Eski 15-11-2006   #3 (mesaj-linki)
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
bekliyiceğiz artık yapıcağımız başka birşey yok
Eski 15-11-2006   #4 (mesaj-linki)
boşuna ilenlerdenim bende cok saolun yaw sorunlarıma en kısa zmnda cvp aldığım tek site iyki varsınız
Eski 15-11-2006   #5 (mesaj-linki)
chatlax_rapcy
evt yaaaaaa kudurdum ben resmen bana bişi gelmyo benm yazdıklarım gitmiyo bende silcektim sonunda allahtan haber aldımbu site süper yaaaaaa
HodobaX
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi hatası aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi sorunu aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: sorunu ileti sorunları ileti teslim edilemedi ileti tüm alıcılara teslim edilemedi hatası kudurdum msn de ileti sorunu msn ileti sorunları msn ileti sorunu msn ileti teslim edilemedi msn ileti teslim sorunu msn sorunları aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi
Konu Araçları

"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 284 4 Hafta Önce 20:13
Uluslararası Ticari Teslim Şekilleri (Incoterms) MaNaNtiaLisT Ekonomi 1 05-12-2007 17:58
Peygamberler Tarihi - Hz. İsa ThinkerBeLL Müslümanlık/İslamiyet 10 11-11-2007 15:53
Sosyalizm virtuecat Felsefi Mevzular 4 25-01-2007 03:37
Diyalektik NoRanynn Felsefi Mevzular 2 23-01-2007 10:00
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:12
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09636688 saniyede (66.43% PHP - 33.57% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR