| | #1 (mesaj-linki) | |
| "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
Merhaba, Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor. Saygılar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
evet yaa bende bu yüzden msn yi sildim tüh desne yaa boşuna sildik yaaa allah kahrestinn olsun bidaha yüklücez artık ne yapalım paylaşım içn sagolsın
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
bekliyiceğiz artık yapıcağımız başka birşey yok | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
boşuna ilenlerdenim bende cok saolun yaw sorunlarıma en kısa zmnda cvp aldığım tek site iyki varsınız | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
evt yaaaaaa kudurdum ben resmen bana bişi gelmyo benm yazdıklarım gitmiyo bende silcektim sonunda allahtan haber aldımbu site süper yaaaaaa | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
ya valla kudurup duruyodum burda ne oldu bu pc ye diye sildim bende msn yi habire taratıyom pcyi bişimi var diye koptum gülmekten burayı görünce. teşekkürler iyiki varsınız ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
evet bende az kalsın siliyodum msn yi iyki silmemişim saollun paylaşım için ne zaman düzelir acaba detaylı bilgi veren olursa sevinirim
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
millleeeeet sprun düzeldiiii konuşabilirsinizz | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu ıykı varsınız yahu cok sagolun burda kafayı yıyecektık pekı ne zman duzelır yahu bu of ya (((((((( | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn de ileti sorunu, |
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| MSN'de "Bu programlar Yüklenemedi" Sorunu | tasakmann | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 16-09-2009 14:30 |
| MDL "Oturum Açmış Değilsiniz" Sorunu Çözüldü! | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 25 | 29-09-2008 15:37 |
| "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü | NeutralizeR | MessengerDiscovery | 13 | 09-07-2008 17:43 |
| Uranos "Gök" ve Gaia "Yer" | BrookLyn | Efsaneler | 0 | 16-06-2008 21:06 |