| | #1 (mesaj-linki) |
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
Merhaba, Messenger hizmetinde birkaç saattir dünya genelinde iletilerin karşı tarafa ulaşmaması, "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" hata mesajıyla karşılaşılması sorunu yaşanmaktadır. Bu problem sunucu tabanlıdır ve sizin bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sabırlı olup sorunun giderilmesini beklemeniz gerekiyor. Saygılar | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: "Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu
evet yaa bende bu yüzden msn yi sildim tüh desne yaa boşuna sildik yaaa allah kahrestinn olsun bidaha yüklücez artık ne yapalım paylaşım içn sagolsın
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
bekliyiceğiz artık yapıcağımız başka birşey yok | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
boşuna ilenlerdenim bende cok saolun yaw sorunlarıma en kısa zmnda cvp aldığım tek site iyki varsınız | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
evt yaaaaaa kudurdum ben resmen bana bişi gelmyo benm yazdıklarım gitmiyo bende silcektim sonunda allahtan haber aldımbu site süper yaaaaaa | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 284 | 4 Hafta Önce 20:13 |
| Uluslararası Ticari Teslim Şekilleri (Incoterms) | MaNaNtiaLisT | Ekonomi | 1 | 05-12-2007 17:58 |
| Peygamberler Tarihi - Hz. İsa | ThinkerBeLL | Müslümanlık/İslamiyet | 10 | 11-11-2007 15:53 |
| Sosyalizm | virtuecat | Felsefi Mevzular | 4 | 25-01-2007 03:37 |
| Diyalektik | NoRanynn | Felsefi Mevzular | 2 | 23-01-2007 10:00 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||