Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Msn Hata Kodu 80048826 Windows Live Messenger Hatası

Hesap bilgilerini girin
Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin.
diyor.

gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde...

Hesap bilgilerini girin
Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın.
diye bir hata veriyor...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 22-03-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Msn Hata Kodu 80048826 Windows Live Messenger Hatası

Alıntı:
webbdersleri adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hesap bilgilerini girin
Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin.
diyor.

gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde...

Hesap bilgilerini girin
Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın.
diye bir hata veriyor...
Bakınız: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 22-03-2008   #3 (mesaj-linki)

hayır denedim olmadı yine aynı

domains.live oradan bişeyler yapmıştım ondan sonra oldu

Son Düzenleyen webbdersleri; 22-03-2008 @ 23:23. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 23-03-2008   #4 (mesaj-linki)

ya hala çözemiyorum aynı hata nolur yardım edin
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
80048826 msn hata kodu, hata kodu 80048826, hesap bilgilerim yüklenmiyor, hesap bilgilerini girin, live messenger hata veriyor, msn hesap bilgilerini girin, windows hesap bilgileri, windows live hesap al, windows live messenger hata oluştu, windows live msn hesabı açma,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:02Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12582111 saniyede (52.56% PHP - 47.44% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR