Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-04-2008   #1 (mesaj-linki)
Messenger Cafe Messenger Cafe

Messenfer Café, Microsoft'un Windows Live Messenger'ın aktiviteleri/oyunları için hazırlamış olduğu ve "Masamdaki yerini hazır tutacağım" sloganı ile duyurduğu yeni sitesinin adıdır. Tema konseptini Amerikan tarzı klasik bir kafe ortamından alan site üzerinden Live Messenger'ın yayımlanmış son sürümünü ve her gün yenilenen sweet stuff bölümünden messenger teması indirebilir, messenger konusunda online yardım almak üzere wilma adlı bottan yardım alabilir, i'm making a difference programı üzerinden yardım yapabilir, site hakkında arkadaşlarınıza davetiye gönderebilir ve menüden herhangi bir oyun/ aktivite hakkında bilgi alabilir ve arkadaşlarınızı etkinliğe davet edebilirsiniz.
Messenfer Café'ye buradan ulaşabilirsiniz.

Messenger Cafe
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 3 Hafta Önce   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Re: Messenger Cafe Cvp: Re: Messenger Cafe

Alıntı:
DjTiesto adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Teşekkürler

Butonunu Kullanalım Lütfen ... Mesaj fazlalığı ve Çirkin Görtüler Oluşturmayalım... !!
Eski 3 Hafta Önce   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Messenger Cafe Cvp: Messenger Cafe

bir tuş ile teşekkür bölümüne ismimi yazdıracagıma samimiyetim ile tuşlara basarak TEŞEKKÜRLER yazarım daha iyi

illede butona basın diyosan once butona abs sonra samimiyetini göster
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:14Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.08273506 saniyede (53.16% PHP - 46.84% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR