| | #1 (mesaj-linki) | |
| Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabanlı Messenger Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabalı Messenger TMSNC bir MSN hizmetidir. MSNde olan özelliklere sahiptir, ses ve dosya aktarımı gibi ancak grafiksel özellikleri yoktur. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabanlı Messenger
windows kullanıyom ama emek harcamışsın sagol | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabanlı Messenger
Güzel paylaşım ancak yanlış anlamazsanız ben bir öneride bulunacağım. Muhtemelen sizde Linux kullanıcısısınız (benim gibi ) bence bu tarz kullanışlılığı düşük programlar yerine daha çok son kullanıcıya hitap eden programları tanıtırsak Linux içinde programlar içinde daha güzel olur Zira birçok kişi Linux'u hala terminal'den (uçbirim-console artık ne derseniz) ibaret sanıyor | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| linux için msn indir, linux için msn programı, linux msn indir, linux msn programı, tmsnc, |
Tmsnc Linux Unix Sistemleri İçin Text Tabanlı Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MessPatch Light (Web Tabanlı Messenger Yaması) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 48 | 23-09-2009 00:09 |
| Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 1 | 23-03-2009 20:52 |
| Simple Instant Messenger ( SIM ) 0.9.4.3 Win - Unix - Mac OS | virtuecat | Diğer MSN Messenger Programları | 1 | 20-01-2009 21:51 |
| Linux - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 2 | 21-09-2008 12:53 |
| Linux Live - Msg Plus Skin - Messenger Plus! Live Arayüzleri | Morrigan | Messenger Plus! Live Skins | 0 | 04-02-2008 10:14 |