| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan Portable MSN Türkçe Sürüm : WLM 8.1.0.168 Beta Reklamsız , çoklu oturum açma özelliği bulunan , herhangi bir yama uygulanması gerekmeyen indirdikten sonra kurmadan doğrudan çalıştırabileceğiniz Lite sürüm. ** İlk çalıştırmada güvenlik duvarınız Messenger clienti için uyarı verirse programın çalışmasına izin verin. ** Herhangi bir adware veya spyware içermemektedir. *** Test edilmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır.İndirin ve hemen kullanın. RapidShare: 1-Click Webhosting Son Düzenleyen NeutralizeR; 15-04-2007 @ 02:01. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN Evet reklamdan sıkılanlar düz ve yalın bir msn isteyenler yada farklı olmayı kendine görev saymış MsX üyeleri ...İşte size MsXLiteMsn ... Size özel... Tek bir exe dosya ...Bir tıkla msn hazır hafıza daha rahat...çoklu oturm açma bilindik tüm özelikklerinin yanında en büyük artısı.. Test ettim ve bence bize cok özel. MsXLiteMsn.. Bizede bu yakışır. Emeğine sağlık Tigin NoT: Bu sürüm WLM ile aynı anda calısır ve unutmadan hatırlatim MsXLiteMsn de amaç gereksiz düşünülen eklentiler reklamların kaldırılması daha temiz rahat calışma sağlanması amaç edinmiştir. Bu yüzden şimdilik Plus eklentileri çalışmamaktadır. Programı calıştırmak için WML kaldırmanıza gerek yoktur. Son Düzenleyen kompetankedi; 25-12-2006 @ 12:55. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN Live Messenger olmadan çalışmıyor. Tek Kusuru Plus'ı desteklememesi. Onun haricinde çok sade ve hoş. Değişik tarz arayanlar için bire bir... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSNÇalıştırdığınızda, Resimdeki gibi bir uyarı alacaksınız .. Bunu Engellemeyi Kaldır seçeneyini seçerek geçin.. tıpkı diğer messenger'larda olduğu gibi e-posta adresinizi yazarak oturum açın.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN Windows Live Messenger Türkçe MsXLabs Lite Edition Sürüm : 8.1.0178.00 Çoklu oturum açma imkanı , reklamsız ve yamalar tatbik edilmiş kurulmayan sürüm güncellendi . Buradan indirebilirsiniz : RapidShare: 1-Click Webhosting | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan Portable MSN Türkçe Sürüm : WLM 8.5.1288.816 Beta Reklamsız , çoklu oturum açma özelliği bulunan , herhangi bir yama uygulanması gerekmeyen indirdikten sonra kurmadan doğrudan çalıştırabileceğiniz Lite sürüm. ** İlk çalıştırmada güvenlik duvarınız Messenger clienti için uyarı verirse programın çalışmasına izin verin. ** Ek özellikler : MsnToday ve Tablar tamamen kaldırılmıştır . El yazısı ve Flash desteği eklenmiştir. İndirmek için : RapidShare: 1-Click Webhosting | 16.4 MB ( dosya winrarla sıkıştırılmıştır ) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN
2-3 portable indirdim vistada çalışan ilk bu oldu.Paylaşım için teşekkürler | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN
Teşekkürler Emeğinize sağlık...İndirdim ve sorunsuz çalışıyor...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
arkadaslar prgramı indirdim diger prgramlara alternatif olsun die ama yeni surumu indir die zınbırtı cıkıyo simdide ne ise indiriyom bu kez hata veriyo prgam yani msn kullanamıyorum bu hatayı nasıl asabilirm ....simdidedn tesekkurler
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
HEP HATA VERİYOR AÇILMIYOR.GÜVENLİK DUVARINDAN AÇTIM NAFİLE.SİZ 3-4 KİŞİ GÜLE GÜLE KULLANIN.DİĞER ARKADAŞLAR BOŞA İNDİRMEYİN.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| çalışan, kurulum, lite, live, messenger, msn, msxlabs, sürümü, windows, yapmadan |
| hemen calisan msn, |
Windows Live Messenger Lite MsXLabs Sürümü / Kurulum yapmadan çalışan MSN Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger 9.0 Final Sürümü Haftaya Çıkıyor | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 35 | 28-11-2008 00:29 |