| | #1 (mesaj-linki) | |
| MSN'de Flood Engelleme
msj flood u engelleme nasıl oluyo arkadaşlar forumda discovery demişler ama hala yapılabiliyo....
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Arkadaşım settings die bişi warayarlarını yapmazsan gönderirler tabi ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: msj flood u engelleme | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Flood Engelleme
hah ha ha çok komik ya niyll ayarladık heralde ama yanlış bişey mi yaptım bilmiyorum butun hepsini engelledim daha ne yapmalıyım goz kırpmaları titreşim onlar oluyo engellendi yani ama flood hala çalışıyo | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Flood Engelleme | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Flood Engelleme
arkadaşım araçlar seçenekler uyarı ve seslerden uyarıları kapatın flood daa görünmezzz ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
MSN'de Flood Engelleme Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Turkcell ve Avea için Gizli Numarayı Engelleme | the encrypted | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 16 | 20-09-2009 16:04 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| Titreşim engelleme | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 08-07-2008 19:25 |
| Flood Nedir? Neden Yapılmamalıdır? | Blue Blood | Site ve Forum Hakkında | 0 | 31-03-2008 18:05 |
| MSN Messenger'da Kişi Engelleme Hatası | hurremsultan | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 5 | 10-06-2007 13:11 |