Hotmail Hesabımda Online Gözüken Kişilerim, Gmail Hesabımda Offline Gözüküyor Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-01-2007   #1 (mesaj-linki)
sanalagora
Hotmail Hesabımda Online Gözüken Kişilerim, Gmail Hesabımda Offline Gözüküyor

Arkadaşlar affınıza sığınarak ziden bir yardım bir açıklama bekliyorum lütfen
sorunum benim 2 hotmail adresim birde gmail adresim var ve gmail adresini hotmaile tanıttım yani oturum açabiliyorum ama bazı kişilerim ofline gözüküyo ve diğer hotmail adresimi açtığımda ise o kişinin online olduğunu görüyorum bu yüzden 3 tane msn ayrı ayrı açmak zorunda kalıyorum buna bir çare lütfen acaba kişilerimin ve profil bilgilerimin bütün adreslerde aynı olmasından kaynaklanabilirmi yardımlarınızı esirgemezseniz sevirim...

Ya ni artık msn den soğumaya başladım ama başka bir yoluda yok ne yapim!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: msn kişilerim ofline yardım lütfen

sanalagora adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar affınıza sığınarak ziden bir yardım bir açıklama bekliyorum lütfen
sorunum benim 2 hotmail adresim birde gmail adresim var ve gmail adresini hotmaile tanıttım yani oturum açabiliyorum ama bazı kişilerim ofline gözüküyo ve diğer hotmail adresimi açtığımda ise o kişinin online olduğunu görüyorum bu yüzden 3 tane msn ayrı ayrı açmak zorunda kalıyorum buna bir çare lütfen acaba kişilerimin ve profil bilgilerimin bütün adreslerde aynı olmasından kaynaklanabilirmi yardımlarınızı esirgemezseniz sevirim...

Ya ni artık msn den soğumaya başladım ama başka bir yoluda yok ne yapim!
hotmail ve gmail bır bırnı destek lemıyor ola bılır bende açtım oyle oldu sonunda kulanmadım
Eski 28-01-2007   #3 (mesaj-linki)
sanalagora
Cvp: msn kişilerim ofline yardım lütfen

ama dostum bu sorunu gmail adresini almadan önceden de yapıyordu acaba hotmail adreslerimi silsem yararı olurmu
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
gmail, gözüken, gözüküyor, hesabımda, hotmail, kişilerim, offline, online
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hotmail Hesabımda Online Gözüken Kişilerim, Gmail Hesabımda Offline Gözüküyor Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
WLM 8.5 Offline (Çevrimdışı) Katılımsız Kurulum ck1991 MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 6 Gün Önce 21:07
MSN online olmadığım halde online görünüyor, ne yapmalıyım? güray Soru-Cevap 2 12-07-2009 20:30
Radical Noise - Offline Detector Last AirBender Yabancı Şarkı Sözleri 0 01-10-2008 22:34
Kendi ifademi yapıyorum ama MSN'e eklediğimde küçük gözüküyor 4EVERTS Arşive Kaldırılan Konular 1 12-08-2008 05:51
Gmail File Space - PC'deki bir dosyayı tek bir tıkla Gmail hesabımıza göndermek için Hi-LaL Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 03-01-2008 19:04