Windows Live Messenger Donma Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 03-07-2008   #1 (mesaj-linki)
YaSıNSs
Windows Live Messenger Donma Sorunu

Live messenger'da surumu farketmıo 8.0,8.1 gıbı surumlerın hepsınde oturum acıldıgında pc kılıtlenıyor ve reset atmadan duzelmıyor.. Sadece oturum acıldıgı anda oluyor ama.. Her zaman degıl ama sıklıkla oluyor dıyebılırım! Ve bunun caresını bı turlu bulamadım.. 7.5'de boyle bı sorun yoktu

Sız belırtmeden ben bı kac seyı soylıyım..
-Format attım wındows'da bı sorun yok yanı..
-2GB Ram'e sahıbım..

Soyle bırsey var ama ornegın wınamp acık oldugunda genelde donuyor wınamp'ı kapatıp oyle oturum acıyorum ya da baska programlar.. Bu aklıma soyle bıse getırdı Ram'den kaynaklı dıe cunku wınamp ram'ı yoran bı programdır ama 2GB ram var ve baska ram'lerle de denedım..

Arkadaslar bunun caresını 1 senedır bulamadım pek umudum kalmadı ama ınslh sızden cıkar.. sımdıden tsk ederım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-09-2008   #2 (mesaj-linki)
İleti Sayfası Açıldığında MSN'in Donması

Anlam veremediğim bi problemim var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şöyle özetliyim;

Windows Live Msn 8.1 kullanıyorum.Msn'de bi arkadaşımın sayfasını açmak istediğimde msn im donuyor.Sadece tek bi kişide oluyo onun dışında hiç bi problem olmuyor.Laptop kullanıyorum ben sadece laptoptayken böyle bi sorunla karsılasıyorum benım bilgisayarımdan oturum acan kim olursa olsun o arkadasa tıkladıgında msn i donuyo ve kapanıo baska bir bilgisayarda oturum actıgımda boyle bı problem olmuyor.Umarım sorun ile ilgili bi bilginiz vardır.

Şimdiden teşekkürler...
Eski 11-09-2008   #3 (mesaj-linki)
Cvp: İleti Sayfası Açıldığında MSN'in Donması

n0mad adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Şöyle özetliyim;

Windows Live Msn 8.1 kullanıyorum.Msn'de bi arkadaşımın sayfasını açmak istediğimde msn im donuyor.Sadece tek bi kişide oluyo onun dışında hiç bi problem olmuyor.Laptop kullanıyorum ben sadece laptoptayken böyle bi sorunla karsılasıyorum benım bilgisayarımdan oturum acan kim olursa olsun o arkadasa tıkladıgında msn i donuyo ve kapanıo baska bir bilgisayarda oturum actıgımda boyle bı problem olmuyor.Umarım sorun ile ilgili bi bilginiz vardır.

Şimdiden teşekkürler...
Ek Olarak Hata veren arkadasımın msn surumude aynı ve eklentı olarak sadece plus eklentısı bulunuyo
Eski 12-09-2008   #4 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Windows Live Messenger Donma Sorunu

YaSıNSs adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Live messenger'da surumu farketmıo 8.0,8.1 gıbı surumlerın hepsınde oturum acıldıgında pc kılıtlenıyor ve reset atmadan duzelmıyor.. Sadece oturum acıldıgı anda oluyor ama.. Her zaman degıl ama sıklıkla oluyor dıyebılırım! Ve bunun caresını bı turlu bulamadım.. 7.5'de boyle bı sorun yoktu

Sız belırtmeden ben bı kac seyı soylıyım..
-Format attım wındows'da bı sorun yok yanı..
-2GB Ram'e sahıbım..

Soyle bırsey var ama ornegın wınamp acık oldugunda genelde donuyor wınamp'ı kapatıp oyle oturum acıyorum ya da baska programlar.. Bu aklıma soyle bıse getırdı Ram'den kaynaklı dıe cunku wınamp ram'ı yoran bı programdır ama 2GB ram var ve baska ram'lerle de denedım..

Arkadaslar bunun caresını 1 senedır bulamadım pek umudum kalmadı ama ınslh sızden cıkar.. sımdıden tsk ederım
Geç bir cevap oldu ama WLM 8.5'de donma problemleri büyük bir oranda giderildi. Kişi listenizde çok fazla kişi olduğundan ya da hesabınızda çok fazla kişisel içerik (özel ifadeler, göz kırpmaları, görüntü resimleri vs) olduğundan bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

n0mad adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Şöyle özetliyim;

Şimdiden teşekkürler...
O kişi görüntü resmi olarak dinamik görüntü resmi mi kullanıyor? Görüntü adı karmaşık karakterlerden mi oluşuyor?
Eski 12-09-2008   #5 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Geç bir cevap oldu ama WLM 8.5'de donma problemleri büyük bir oranda giderildi. Kişi listenizde çok fazla kişi olduğundan ya da hesabınızda çok fazla kişisel içerik (özel ifadeler, göz kırpmaları, görüntü resimleri vs) olduğundan bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

O kişi görüntü resmi olarak dinamik görüntü resmi mi kullanıyor? Görüntü adı karmaşık karakterlerden mi oluşuyor?
Evet karmasık karakterlerden olusuyo suan 8.5 yukledım sorun kalmadı gıbı ama arada yıne donma oluo nadiren
Eski 21-09-2008   #6 (mesaj-linki)
DRAGUT

Selam arkadaşlar.Benim çok gıcık bir sorunum var.Heryerde aradım bulamadım.Umarım siz yardımcı olabilirsiniz...
Msn de görüntü resmini değiştirmek istediğimde 'gözat' ı tıkladığım zaman msn kitleniyor.Bilgisayarın Vista kısmındaki(C ) msn de bu sorun var.Xp kısmında(D) yok...Yardımlarınızı bekliyorum...

Msn 8.1 kullanıyorum.Onarmayı ve 8.5 e yükseltmeyi denedim işe yaramadı
Eski 21-09-2008   #7 (mesaj-linki)
Dobipa
Msn Programı Sonlandır Hatası

Msn açılışda donuyor ve
C:\DOCUME~1\Dobipa\LOCALS~1\Temp\WERa9ff.dir00\msnmsgr.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\Dobipa\LOCALS~1\Temp\WERa9ff.dir00\appcompat.txt
hatasını veriyor.
3 kere format attım defalarca msn yi kaldırdım yukledim ama 3.1 yukarısını kullanamıyorum.kayıt defteri de olmak üzere nerde msn adında bir dosya varsa hepsini kaldırdım.Bugün tam 5 saatir yapmadığım kalmadı ama olmadı. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
Teşekkürler...
Eski 30-09-2008   #8 (mesaj-linki)

beni buraya yönlendirmişlerde benm sorunum bu değil ben kurulumda sorun yaşıyorum msn 9.0 açıorum dosyayı donuyorr...
Eski 28-10-2008   #9 (mesaj-linki)
x_Abyss_x
Windows Live Messenger 8.5 Final donma sorunu (XP SP3 sonrası)

Dün XP SP3 update yaptım. Sonrasında messengera girip arkadaşlarımla muhabbet ederken simge durumuna küçülttüğüm konuşma pencerelerinin tekrar açılmadığını gördüm, görev çubuğunda öylece kalıyor. Kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Tekrar kurdum ancak sorun devam ediyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba?
Yardım edebilecekler için şimdiden teşekkürler.
Eski 28-10-2008   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Bu konularda anlatılanları deneyin:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Windows Installer CleanUp Utility

Sonuç alamazsanız aşağıdaki konuda bulunan WLM 8.5. ZIP dosyasındaki sürümü kurmayı deneyin:
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite)

Program Files içindeki Windows Live\Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları \Program Files\MSGRTEST klasörü oluşturup içine kopyalayın ve msnmsgr.exe dosyasını buradan çalıştırmayı deneyin.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
msn donma sorunu,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Windows Live Messenger Donma Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu erci MSN Teknik Destek/Bilgiler 26 18-10-2009 00:06
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu jonysmith MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 04-07-2008 10:55
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40