| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger Donma Sorunu Live messenger'da surumu farketmıo 8.0,8.1 gıbı surumlerın hepsınde oturum acıldıgında pc kılıtlenıyor ve reset atmadan duzelmıyor.. Sadece oturum acıldıgı anda oluyor ama.. Her zaman degıl ama sıklıkla oluyor dıyebılırım! Ve bunun caresını bı turlu bulamadım.. 7.5'de boyle bı sorun yoktu Sız belırtmeden ben bı kac seyı soylıyım.. -Format attım wındows'da bı sorun yok yanı.. -2GB Ram'e sahıbım.. Soyle bırsey var ama ornegın wınamp acık oldugunda genelde donuyor wınamp'ı kapatıp oyle oturum acıyorum ya da baska programlar.. Bu aklıma soyle bıse getırdı Ram'den kaynaklı dıe cunku wınamp ram'ı yoran bı programdır ama 2GB ram var ve baska ram'lerle de denedım.. Arkadaslar bunun caresını 1 senedır bulamadım pek umudum kalmadı ama ınslh sızden cıkar.. sımdıden tsk ederım | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| İleti Sayfası Açıldığında MSN'in Donması
Anlam veremediğim bi problemim var eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şöyle özetliyim; Windows Live Msn 8.1 kullanıyorum.Msn'de bi arkadaşımın sayfasını açmak istediğimde msn im donuyor.Sadece tek bi kişide oluyo onun dışında hiç bi problem olmuyor.Laptop kullanıyorum ben sadece laptoptayken böyle bi sorunla karsılasıyorum benım bilgisayarımdan oturum acan kim olursa olsun o arkadasa tıkladıgında msn i donuyo ve kapanıo baska bir bilgisayarda oturum actıgımda boyle bı problem olmuyor.Umarım sorun ile ilgili bi bilginiz vardır. Şimdiden teşekkürler... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: İleti Sayfası Açıldığında MSN'in Donması | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Donma Sorunu | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Donma Sorunu | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Donma Sorunu Selam arkadaşlar.Benim çok gıcık bir sorunum var.Heryerde aradım bulamadım.Umarım siz yardımcı olabilirsiniz... Msn de görüntü resmini değiştirmek istediğimde 'gözat' ı tıkladığım zaman msn kitleniyor.Bilgisayarın Vista kısmındaki(C ) msn de bu sorun var.Xp kısmında(D) yok...Yardımlarınızı bekliyorum... Msn 8.1 kullanıyorum.Onarmayı ve 8.5 e yükseltmeyi denedim işe yaramadı | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Msn Programı Sonlandır Hatası Msn açılışda donuyor ve C:\DOCUME~1\Dobipa\LOCALS~1\Temp\WERa9ff.dir00\msnmsgr.exe.mdmp C:\DOCUME~1\Dobipa\LOCALS~1\Temp\WERa9ff.dir00\appcompat.txt hatasını veriyor. 3 kere format attım defalarca msn yi kaldırdım yukledim ama 3.1 yukarısını kullanamıyorum.kayıt defteri de olmak üzere nerde msn adında bir dosya varsa hepsini kaldırdım.Bugün tam 5 saatir yapmadığım kalmadı ama olmadı. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler... | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Donma Sorunu
beni buraya yönlendirmişlerde benm sorunum bu değil ben kurulumda sorun yaşıyorum msn 9.0 açıorum dosyayı donuyorr...
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 8.5 Final donma sorunu (XP SP3 sonrası)
Dün XP SP3 update yaptım. Sonrasında messengera girip arkadaşlarımla muhabbet ederken simge durumuna küçülttüğüm konuşma pencerelerinin tekrar açılmadığını gördüm, görev çubuğunda öylece kalıyor. Kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Tekrar kurdum ancak sorun devam ediyor. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba? Yardım edebilecekler için şimdiden teşekkürler. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Donma Sorunu
Bu konularda anlatılanları deneyin: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Installer CleanUp Utility Sonuç alamazsanız aşağıdaki konuda bulunan WLM 8.5. ZIP dosyasındaki sürümü kurmayı deneyin: Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) Program Files içindeki Windows Live\Messenger klasörünün içindeki tüm dosyaları \Program Files\MSGRTEST klasörü oluşturup içine kopyalayın ve msnmsgr.exe dosyasını buradan çalıştırmayı deneyin. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn donma sorunu, |
Windows Live Messenger Donma Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Kitlenme Sorunu | erci | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 26 | 18-10-2009 00:06 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| WLM - Windows Live Messenger'de Görüntü Resmi Sorunu | jonysmith | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 04-07-2008 10:55 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |