Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Sponsor Bağlantılar
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-03-2007   #46 (mesaj-linki)

ACIL Tema Lazım

arkadaslar bana aCiL php nuke bır tema Lazım yardıncı olursanız sevınırım sıdıden tnk herkese....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-03-2007   #47 (mesaj-linki)
BY_GADGET
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe

arkadaş bulursan banada haber et
Eski 14-03-2007   #48 (mesaj-linki)
eternya13

yaa benim msn son sürüm live ancak discovery öncden silen ve engelleyenleri göstyeriyordu ancak artık göstermiyor ve tam uyumlu calısmıyor
ben ne yükleyecegim simdi ?
Eski 15-03-2007   #49 (mesaj-linki)

Alıntı:
eternya13 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa benim msn son sürüm live ancak discovery öncden silen ve engelleyenleri göstyeriyordu ancak artık göstermiyor ve tam uyumlu calısmıyor
ben ne yükleyecegim simdi ?
Discovery'i güncelleyin. http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...very-live.html
Eski 19-03-2007   #50 (mesaj-linki)

ya arkadaşlar bişe soracağım ben bu msn i indirdim ama açılmıyor bozukmudur nedir "yetersiz disk alanı yada bozuk kabin dosyası" diye yazı çıkıyor önceden winrar yada winzip ile açıp içinden alıyordum fakat şimdi onuda yapamıyorum neden acaba?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live messenger discovery türkçe sonsürüm,
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 293 3 Gün Önce 12:17
Windows Live Messenger Plus! Live Final NeutralizeR Messenger Plus! 200 1 Hafta Önce 16:14
Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü DjTiesto Arşive Kaldırılan Konular 1 2 Hafta Önce 14:11
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 253 06-11-2007 07:35
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 183 30-01-2007 05:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14775610 saniyede (54.62% PHP - 45.38% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz