| | #46 (mesaj-linki) |
| | ACIL Tema Lazım
arkadaslar bana aCiL php nuke bır tema Lazım yardıncı olursanız sevınırım sıdıden tnk herkese....
|
|
| | #47 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
arkadaş bulursan banada haber et | |
|
| | #48 (mesaj-linki) |
yaa benim msn son sürüm live ancak discovery öncden silen ve engelleyenleri göstyeriyordu ancak artık göstermiyor ve tam uyumlu calısmıyor ![]() ben ne yükleyecegim simdi ? | |
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Alıntı:
| ||
|
| | #50 (mesaj-linki) |
ya arkadaşlar bişe soracağım ben bu msn i indirdim ama açılmıyor bozukmudur nedir "yetersiz disk alanı yada bozuk kabin dosyası" diye yazı çıkıyor önceden winrar yada winzip ile açıp içinden alıyordum fakat şimdi onuda yapamıyorum neden acaba?
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live messenger discovery türkçe sonsürüm, |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 293 | 3 Gün Önce 12:17 |
| Windows Live Messenger Plus! Live Final | NeutralizeR | Messenger Plus! | 200 | 1 Hafta Önce 16:14 |
| Windows Live Messenger 2009 Final Görüntüsü | DjTiesto | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 2 Hafta Önce 14:11 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 183 | 30-01-2007 05:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||