Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-03-2007   #51 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe

Alıntı:
gokhan404 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya arkadaşlar bişe soracağım ben bu msn i indirdim ama açılmıyor bozukmudur nedir "yetersiz disk alanı yada bozuk kabin dosyası" diye yazı çıkıyor önceden winrar yada winzip ile açıp içinden alıyordum fakat şimdi onuda yapamıyorum neden acaba?

Programda herhangi bir hata yok, tam indiğinden emin olun. Ayrıca burdan indirdiğiniz Messenger RaR'lı değil. Direk .exe dosyası iniyor. Tekrar deneyin... Yetersiz disk alanı, Sistemin kurulu olduğu sabit diskte yer kalmadığı anlamına gelir. Her ihtimale karşı tekrar indirin ve kurulum yaparken güvenlik yazılımını kapatın...

Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe (8.1.0178.00)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 31-03-2007   #52 (mesaj-linki)
m16_c

live olarak açılıyo bende bu yaw discovery de indirdim ama hiçbirini kuramadım yaaa yardım edermisiniz
Eski 31-03-2007   #53 (mesaj-linki)

Alıntı:
m16_c adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
live olarak açılıyo bende bu yaw discovery de indirdim ama hiçbirini kuramadım yaaa yardım edermisiniz
sürümler hakkında daha ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim...
Eski 14-04-2007   #54 (mesaj-linki)
Torbull

Arkadaşlar bnde msn live çalışmıo ne yapabilirim!
Eski 17-04-2007   #55 (mesaj-linki)

Alıntı:
Torbull adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar bnde msn live çalışmıo ne yapabilirim!
Aşağıda Windows Live™ Messenger'ın gereksinimleri bulunmaktadır.

Bilgisayar ve işlemci - Multimedya PC Pentium 233 MHz işlemci (500 MHz önerilir) İşletim sistemi - Microsoft® Windows® XP
Bellek - En az 128 MB RAM (256 MB önerilir)
Sabit disk - Yükleme için en çok 50 MB, programı çalıştırmak için 15 MB sabit disk alanı
Görüntü - En az 800x600 ekran çözünürlüğü
Tarayıcı - Microsoft Internet Explorer sürüm 6 SP1 veya üstü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır, ancak varsayılan tarayıcı olması gerekmez.
Internet bağlantısı - Internet kullanımı için çevirmeli veya geniş bant Internet erişimi (ayrıca sağlanır) gerekir. Yerel veya şehirlerarası ücretler tahakkuk edebilir.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
msn 8 15 mb, msn 8.1 15mb, msn 8.1tr, msn 8.1tr download, msn live 14 mb, msn live 15mb downloads, msn live 8.1 türkçe, msn messenger.rar, windows live messenger 15 mb, windows live messenger 8.1tr download,
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 04:32
Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 183 30-01-2007 04:27
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:45Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13457108 saniyede (66.55% PHP - 33.45% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR