| | #51 (mesaj-linki) | |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Alıntı:
Programda herhangi bir hata yok, tam indiğinden emin olun. Ayrıca burdan indirdiğiniz Messenger RaR'lı değil. Direk .exe dosyası iniyor. Tekrar deneyin... Yetersiz disk alanı, Sistemin kurulu olduğu sabit diskte yer kalmadığı anlamına gelir. Her ihtimale karşı tekrar indirin ve kurulum yaparken güvenlik yazılımını kapatın... Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe (8.1.0178.00) | ||
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
live olarak açılıyo bende bu yaw discovery de indirdim ama hiçbirini kuramadım yaaa yardım edermisiniz
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
Arkadaşlar bnde msn live çalışmıo ne yapabilirim!
| |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Aşağıda Windows Live™ Messenger'ın gereksinimleri bulunmaktadır. Bilgisayar ve işlemci - Multimedya PC Pentium 233 MHz işlemci (500 MHz önerilir) İşletim sistemi - Microsoft® Windows® XP Bellek - En az 128 MB RAM (256 MB önerilir) Sabit disk - Yükleme için en çok 50 MB, programı çalıştırmak için 15 MB sabit disk alanı Görüntü - En az 800x600 ekran çözünürlüğü Tarayıcı - Microsoft Internet Explorer sürüm 6 SP1 veya üstü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır, ancak varsayılan tarayıcı olması gerekmez. Internet bağlantısı - Internet kullanımı için çevirmeli veya geniş bant Internet erişimi (ayrıca sağlanır) gerekir. Yerel veya şehirlerarası ücretler tahakkuk edebilir. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| msn 8 15 mb, msn 8.1 15mb, msn 8.1tr, msn 8.1tr download, msn live 14 mb, msn live 15mb downloads, msn live 8.1 türkçe, msn messenger.rar, windows live messenger 15 mb, windows live messenger 8.1tr download, |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 183 | 30-01-2007 04:27 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||