| | #6 (mesaj-linki) |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1 Sorun yaşanlar için ALternatif Link Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:50. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1 Yaw Ben Kurdum Oturum Açarken Hata Veriyor 80070ee2 Ekle /Kaldırdan Sildim Regedit'ten Sildim C:/ProgramFiles'te Yok Discovery & Plus Sildim Hep Hata Veriyor 8.0 Sildim Komple Sonra 8.1 Kurdum Yine Aynı Her Oturum Açtığımda Onar Onar Onar Onar Diyecem Yokmu Başka Bunun Yolu ?_?<<< Şuan 8.0'a Döndümmm ![]() Şimdiden Teşekkürler... Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:51. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1 messenger discovery ile uyumlu mu? Son Düzenleyen Morrigan; 08-02-2007 @ 09:50. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe
arkadaşlar merhaba ben bi konuda fikrinizi almak istiyorum... ben hala msn messenger kullanıyorum... bu live çıkalı herkes döndü live messenger a fakat bunun artısı ne ben çözemedim... bariz artıları var mı yoksa sadece tip değişikliği mi olmuş... kullanmadığım için live'i kıyaslama da yapamıyorum... teşekkürler... | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe yeni sürüm hala discovery ile uyum sorunu yaşıyor.betadaki sorun giderilememiş bence...contacts işlevi çalışmıyor ve bazı işlevlerde çalışmıyor! mdl 1.2 bekliyoruz artık ! | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| lıve messenger almak istiyorum, türkçe windows live messenger almak istiyorum, windows live türkçe komple, |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 183 | 30-01-2007 04:27 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||