| | #1 (mesaj-linki) |
Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1 Windows Live Messenger'ın resmi son sürümü olan 'Windows Live Messenger 8.1.0178.00' sürümü çıkmıştır. Aşağıdaki bağlantıdan Türkçe sürümünü indirebilirsiniz. Messenger Plus! Live ile uyumludur. Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe (8.1.0178.00) ![]() Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma yaması için tıklayınız Windows Live Messenger 8.1 uyumlu Mess Patch için tıklayınız Windows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız Etiketler: live messenger, windows live messenger, windows live messenger 8.1 | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1 Eywallah Ben Bi İndireyim Bari Önceki Sürümü 8.1 Benim Msn'yi Açmadı Hemde Live Uzantılı :rodl: İnşallah Buda Sorun Çıkmaz | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1 linkte bir sorun var bakarmısınız ??? tüm sitelerde wlm 8.1 final linkleri çalışmıyor ! | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1Alıntı:
| ||
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Live Messenger, Windows Live Messenger, Windows Live Messenger 8.1![]() dediğiniz yaptım fakat bu hatayı verdi ? | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 04:32 |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 183 | 30-01-2007 04:27 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||