| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü
Çerezleri temizlemeyi deneyin. (Cookies, Temprorary Internet Files vs) Kalıcı bir çözüm için bir süre beklemeniz gerekiyor. Akşam konuyla ilgili bir mesaj daha geçeceğim. Not: İlk mesaj güncellendi. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
Aksama Kadar Nasil Dayanacagim ? Live Msn Yukledim Kullaniorum Tiksinerek :p
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Peki. CCleaner Kullanarak Ne var Ne yok Temizledim Sonuc Alamadim Ama Sabirla Bekliyorum Aksamki Sunumunuzu.
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |||||
-Windows Live Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın. -Konunun ilk sayfasında belirttiğim klasörleri bulup silin. -Bilgisayarınızı yeniden başlatın. -CCleaner işlemlerini tekrar edin. (Kayıt defterini sorunlar için tarayın ve temizliği başlatın) -MSN Messenger 7.5'i yeniden kurun. Oturum açmayı sağlayan EXE dosyasını kopyalayın. -Oturum açmayı deneyin. MSN Messenger 7.5'i bu konuda bulabilirsiniz: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? | |||||
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
Ayrıca:
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Hay Allah Razi Olsun Dediklerinizi Yaptim Sorun Cozuldu Tekrardan Cok Teşekkür Ederim Emegine Saglik. | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bende 7.5 kulanıyorum benimkide olmadı bunun ıcın ne yapmamız gerekıyor acaba ?? CClaner denedim ADS Spy denedim gine olmadı ısın kotusu calısyordu bilgisayara reset attım sonra gumburtuye gitti.. Hatta ttneti arayıp dns ve ıp mi tekrardan taratırdım. herhangi bi sorun varmı dıye oda olmadı....
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Valla Dun Aynen Bende Pc ye Res Attim Bidaha Girmedi 7.5 Msn den, Fakat NeutralizeR'in Dediklerini yaptim Bende ilk Sonuc Alamadim Akabinden Son Mesajindakilerini Sirasiyla yaptiktan Sonra Sorun Kalmadi Tavsiyem Son Mesajindakilerini Harfiyen Yapman..
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
arkadaslar olayı degısık bı sekılde cozdum galıba yukarda solenen herseyı yaptım olmadı 2-3 defa reset attım olmadı.Tabiki arkadaslara sonsuz tessekurler. Sagolsunlar ılgılı bısekılde yardım edıyorlar. Benımde aklıma Tek care belkı servıs saglıcımdır dedım. Sızde bı deneyın servıs saglıcınızı arayın ve dsl kopup kopup duruyor dns alıyo ıp alamıyo kopkuyor onlar sıze adaptoru cıkar takın dıcek sızde 5 dk bır kopuyorum dedıgınız zaman arıza bıldırımı acıyorlar vede sıze 1-2 saate donuyor ve donduklerı an msn acılmaya basladı denemkte yarar var gıbı duruyor.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çözümü, hata, kodu, messenger, msn, numaralı |
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası | ceza44 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 32 | 2 Gün Önce 20:52 |
| MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası | tilky01 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 35 | 5 Gün Önce 01:32 |
| MSN Hata Kodu 800706b5 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 6 Gün Önce 15:09 |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 1 Hafta Önce 20:48 |
| MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 10 | 19-11-2008 00:40 |