MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-07-2008   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü

Çerezleri temizlemeyi deneyin. (Cookies, Temprorary Internet Files vs)

Kalıcı bir çözüm için bir süre beklemeniz gerekiyor. Akşam konuyla ilgili bir mesaj daha geçeceğim.

Not: İlk mesaj güncellendi.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-07-2008   #12 (mesaj-linki)
ConD0M

Aksama Kadar Nasil Dayanacagim ? Live Msn Yukledim Kullaniorum Tiksinerek :p
Eski 24-07-2008   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ConD0M adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Aksama Kadar Nasil Dayanacagim ? Live Msn Yukledim Kullaniorum Tiksinerek :p
İlk mesaj güncellendi. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim. CCleaner ile temizlik yaparak MSN Messenger 7.5'te oturum açabilirsiniz. Akşam kalıcı bir çözüm sunmaya çalışacağım.
Eski 24-07-2008   #14 (mesaj-linki)
ConD0M

Peki. CCleaner Kullanarak Ne var Ne yok Temizledim Sonuc Alamadim Ama Sabirla Bekliyorum Aksamki Sunumunuzu.
Eski 24-07-2008   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ConD0M adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Peki. CCleaner Kullanarak Ne var Ne yok Temizledim Sonuc Alamadim Ama Sabirla Bekliyorum Aksamki Sunumunuzu.
Windows Live Messenger sürümüne yükselttiğinizi belirtmişsiniz. Bu durumda çerezleri ve kayıt girdilerini temizlemenin yanında bu konunun ilk sayfasında belirttiğim klasörleri de temizlemeniz gerekiyor. Sırasıyla bu adımları izleyin:

-Windows Live Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup kaldırın.
-Konunun ilk sayfasında belirttiğim klasörleri bulup silin.
-Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
-CCleaner işlemlerini tekrar edin. (Kayıt defterini sorunlar için tarayın ve temizliği başlatın)
-MSN Messenger 7.5'i yeniden kurun. Oturum açmayı sağlayan EXE dosyasını kopyalayın.
-Oturum açmayı deneyin.

MSN Messenger 7.5'i bu konuda bulabilirsiniz:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz?
Eski 24-07-2008   #16 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Ayrıca:

Alıntı:
1- E-posta adresinizin aşağıdaki ölçütleri karşıladığından emin olun:

Yalnızca bir (@) işareti içerir.
Art arda gelen noktalar (.) içermez. Örneğin, kullanıcı..adı@etkialanı.com adresine izin verilmez, ancak kullanıcı.adı1.adı2@etkialanı.com adresine izin verilir.
Kısa çizgi (-) veya nokta (.) ile başlamaz.
Yalnızca aşağıdaki karakterleri içerir:
Büyük veya küçük harfler
Rakamlar
Alt çizgi karakterleri (_)
Kısa çizgiler (-)
Noktalar (.)
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir kullanıcı adı vardır.
64 veya daha az sayıda karakter içeren bir etki alanı adı vardır.

2- Kimlik bilgilerinizi yeniden girin ve Messenger oturumu açmayı yeniden deneyin.
Eski 24-07-2008   #17 (mesaj-linki)
ConD0M

Hay Allah Razi Olsun Dediklerinizi Yaptim Sorun Cozuldu Tekrardan Cok Teşekkür Ederim Emegine Saglik.
Eski 24-07-2008   #18 (mesaj-linki)
xcvxc - avatarı

arkadaslar bende 7.5 kulanıyorum benimkide olmadı bunun ıcın ne yapmamız gerekıyor acaba ?? CClaner denedim ADS Spy denedim gine olmadı ısın kotusu calısyordu bilgisayara reset attım sonra gumburtuye gitti.. Hatta ttneti arayıp dns ve ıp mi tekrardan taratırdım. herhangi bi sorun varmı dıye oda olmadı....
Eski 24-07-2008   #19 (mesaj-linki)
ConD0M

Valla Dun Aynen Bende Pc ye Res Attim Bidaha Girmedi 7.5 Msn den, Fakat NeutralizeR'in Dediklerini yaptim Bende ilk Sonuc Alamadim Akabinden Son Mesajindakilerini Sirasiyla yaptiktan Sonra Sorun Kalmadi Tavsiyem Son Mesajindakilerini Harfiyen Yapman..
Eski 24-07-2008   #20 (mesaj-linki)
xcvxc - avatarı

arkadaslar olayı degısık bı sekılde cozdum galıba yukarda solenen herseyı yaptım olmadı 2-3 defa reset attım olmadı.Tabiki arkadaslara sonsuz tessekurler. Sagolsunlar ılgılı bısekılde yardım edıyorlar. Benımde aklıma Tek care belkı servıs saglıcımdır dedım. Sızde bı deneyın servıs saglıcınızı arayın ve dsl kopup kopup duruyor dns alıyo ıp alamıyo kopkuyor onlar sıze adaptoru cıkar takın dıcek sızde 5 dk bır kopuyorum dedıgınız zaman arıza bıldırımı acıyorlar vede sıze 1-2 saate donuyor ve donduklerı an msn acılmaya basladı denemkte yarar var gıbı duruyor.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çözümü, hata, kodu, messenger, msn, numaralı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 2 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 35 5 Gün Önce 01:32
MSN Hata Kodu 800706b5 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 6 Gün Önce 15:09
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 10 19-11-2008 00:40