MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 24-07-2008   #21 (mesaj-linki)
mert-24
Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü

merhaba ben pek birşey anlamıyorum bu ayarlardan sayende sorunu çözebildim arkadaşım çok teşekkür ederim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 24-07-2008   #22 (mesaj-linki)
ConD0M

Cok Profesyonel Yanitlar Verionuz Hayranim Size :G
Eski 24-07-2008   #23 (mesaj-linki)
GöÇMeN KıZı

bende yaptım sölenenleri...ilk başta açtı..msn plus için bi hata verdi..denetim masasından kaldırdım msn plus ı tekrar kurdum ...bu uygulama için pc yi yeniden başladın dedi..yine açtım msn yi bu sefer aynı 81000935 hatasını yine veriyor...
Eski 24-07-2008   #24 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

GöÇMeN KıZı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende yaptım sölenenleri...ilk başta açtı..msn plus için bi hata verdi..denetim masasından kaldırdım msn plus ı tekrar kurdum ...bu uygulama için pc yi yeniden başladın dedi..yine açtım msn yi bu sefer aynı 81000935 hatasını yine veriyor...
MSN Messenger kapalıyken tanımlama bilgilerini silmelisiniz. MSN Messenger'ı tamamen kapatın, tanımlama bilgilerini (çerezler) silin ve MSN Messenger'ı başlatıp oturum açmayı deneyin.
Eski 24-07-2008   #25 (mesaj-linki)
GöÇMeN KıZı

öyle yaptım zaten...ama oturum açtığımda msn plus kaldırılmıştı hata verdi...ve zaten baktım msn plus yok..yinede denetim masasından kaldırdım ve yeniden kurdum..tekrar kurunca pc yi yeniden başlatın dediğinde msn plus çıktı fakat msn açılmıyor...sorunum bu msn plusu kurunca açılmıyor
Eski 24-07-2008   #26 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

öyle yaptım zaten...ama oturum açtığımda msn plus kaldırılmıştı hata verdi...ve zaten baktım msn plus yok..yinede denetim masasından kaldırdım ve yeniden kurdum..tekrar kurunca pc yi yeniden başlatın dediğinde msn plus çıktı fakat msn açılmıyor...sorunum bu msn plusu kurunca açılmıyor
Şu mesajı inceler misiniz:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs
Eski 24-07-2008   #27 (mesaj-linki)
Lord.iz - avatarı

Sorun muhtemelen Orijinal Xp kullanmayanlarda oluyor yani ben ve birkaç arkadaşımdada bu sorun bu sıralar hortladı ve 7.5 kullanıyordum..
Ne rastlantı aynı zamanda internet explorer browserımdada sorunlar var..
Hiçbir yöntemi denemedim denemicemde...zaten microsoft 7.5 kullanmamızı engelliyordu sürüm uyumluluğunu Windows 2000 yapmıştım öyle açılıyordu şimdi bu saçma hatayı veriyor....hata için söylenenlerlede alakası yok değişik msn adreslerinide denedim hiçbirini açmıyor geçmişlerinide değiştirdim regeditede girdim yok anca format atsam düzelir ama onada gönlüm yok en kolay yolu seçtim aMsn kurdum..Sorunsuz birçok özelliği ve artı özelliği ile kullanıyorum çözüm arayanlara tavsiyemdir..
Normal Msn messengerın birçok özelliğini destekliyor ve Türkçe..
Eski 24-07-2008   #28 (mesaj-linki)
GöÇMeN KıZı

tamam şimdi olduçok teşekkür ederim çok uğraştırdık senide...gerçekten süpersin ve süper bir site...emeğin için sonsuz teşekkürler...bu kalıcı bir çözüm dimi?
Eski 24-07-2008   #29 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

tamam şimdi olduçok teşekkür ederim çok uğraştırdık senide...gerçekten süpersin ve süper bir site...emeğin için sonsuz teşekkürler...bu kalıcı bir çözüm dimi?
Alıntı:
Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir.
Kim bilir...
Eski 24-07-2008   #30 (mesaj-linki)
Lasthero - avatarı

Peki önceden 8.1 olan makineme 7.5 Kurduktan sonra tekrar 8.1 neden kuramıyorum?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çözümü, hata, kodu, messenger, msn, numaralı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 2 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 35 5 Gün Önce 01:32
MSN Hata Kodu 800706b5 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 6 Gün Önce 15:09
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 10 19-11-2008 00:40