MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-07-2008   #31 (mesaj-linki)
GöÇMeN KıZı
Cvp: MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü

benim yine arada o hata kodunu veriyor clearle temizliyorum sonra açılıyorsürekli böle hata alınca bunu mu yapıcaz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-07-2008   #32 (mesaj-linki)

bende yapamadım valla her dediğini bir bir yaptım banamısın demiyo o hatayı yok eden bişey bulunmalı
Eski 25-07-2008   #33 (mesaj-linki)
xcvxc - avatarı

bebimkiside hata verığp duruyor ilk basta acıyordu sımdı hat koptu tekrar baglanmaya caslıtım olmadı su 7.5 sorunu kalıcı gıbı duruyor galıba.... sinir oldumm valla birde
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\

C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Contacts\

C:\Windows\Temp\MessengerCache\

bunlara ulasmadım benımkısı admin bilgisayar artı 7.5 kulanıcıları ıcın gecerlı degıl galıba?
Eski 25-07-2008   #34 (mesaj-linki)
kitiarauthmatar

2 gündür cclean ile acıyordum bugun o da gitti.

yine 8.1 de yaptıgınız gibi exe patch'i yapsanız? yada registry set etsek?
Eski 25-07-2008   #35 (mesaj-linki)
xcvxc - avatarı

benımkısı kafayı cızdı nıhahahahah sımdı degısık hata mesajları alıyorum her defasında degısıyor. mesela sımdı 81000314 nıhahahah kafayı yedırttım en sonunda.... 5 dk gectı sımdı ıse 81000306.. gelişmeler az sonra
Eski 25-07-2008   #36 (mesaj-linki)
kitiarauthmatar

xcvxc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benımkısı kafayı cızdı nıhahahahah sımdı degısık hata mesajları alıyorum her defasında degısıyor. mesela sımdı 81000314 nıhahahah kafayı yedırttım en sonunda.... 5 dk gectı sımdı ıse 81000306.. gelişmeler az sonra

benimki de

ama ben yatıcam yarın bakarım
Eski 25-07-2008   #37 (mesaj-linki)
GöÇMeN KıZı

bendede başladı bu saçma sapan hata kodlarını vermeye...sabahtan beri kafayı yedim bu msn yle uğraşmaktan..tam bir sorunu çözüyorum diğeri başlıyor...arada gidiyodu tekrar clearla temizlediğimde açılıyodu şimdi yine bi ton değişik değişik hata kodları veriyosanırım bu 7.5 artık kullanılamıycak gibi duruyo
Eski 25-07-2008   #38 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Şu an bir sorun yok gibi görünüyor. MSN Messenger 7.5'i birkaç kez yeniden başlattım, her seferinde problemsiz oturum açabildim. CCleaner ile çerezleri temizlerken Internet Explorer (Firefox) ve MSN Messenger kapalı olmalıdır.
Eski 25-07-2008   #39 (mesaj-linki)

NeutralizeR :
.
.

Siz de denemek isteyebilirsiniz. Zaten MSN Messenger 7.5 sisteminizde yüklüyse Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın ve oturum açmayı deneyin. Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir.

bu konudaki tüm çözümleri denedim çözülmedi sorun (not : bütün msnleri silip tekrar yükleyip çözümleri aynen denedim fakat olmadı.)ve yukarıdaki yazdığınızı da denemek istedim fakat ben daha önce windows live messenger 8.1 i yükleyip sonra msn messenger 7.5 i daha önce forumda anlatıldığı gibi kurdum. dolayısıyla program ekle - kaldır da msn 7.5 görünmüyor ve haliyle onar seceneğine tıklayamıyorum.
benim sorularım:

program ekle kaldırdan değilde başka yerden onarma seceneği var mı msn 7.5 i ?

onar seceneği ile msn 7.5 üzerinde nasıl bir değişiklik meydana geliyor acaba?
Eski 25-07-2008   #40 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

windyy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
NeutralizeR :
.
.

Siz de denemek isteyebilirsiniz. Zaten MSN Messenger 7.5 sisteminizde yüklüyse Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın ve oturum açmayı deneyin. Belki de Microsoft gelen şikayetler sonucu güncelleme zorunluluğunu geri çekmiştir.

bu konudaki tüm çözümleri denedim çözülmedi sorun (not : bütün msnleri silip tekrar yükleyip çözümleri aynen denedim fakat olmadı.)ve yukarıdaki yazdığınızı da denemek istedim fakat ben daha önce windows live messenger 8.1 i yükleyip sonra msn messenger 7.5 i daha önce forumda anlatıldığı gibi kurdum. dolayısıyla program ekle - kaldır da msn 7.5 görünmüyor ve haliyle onar seceneğine tıklayamıyorum.
benim sorularım:

program ekle kaldırdan değilde başka yerden onarma seceneği var mı msn 7.5 i ?

onar seceneği ile msn 7.5 üzerinde nasıl bir değişiklik meydana geliyor acaba?
Orijinal EXE dosyası tekrar yüklenmiş oluyor. Kurulumu MSN Messenger 7.5.0324.exe dosyasını çalıştırarak yapmalısınız. İlgili dosyanın indirme bağlantısı:
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...7&d=1208677711
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çözümü, hata, kodu, messenger, msn, numaralı
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası ceza44 MSN Teknik Destek/Bilgiler 32 2 Gün Önce 20:52
MSN Hata Kodu 80048823 Windows Live Messenger Hatası tilky01 MSN Teknik Destek/Bilgiler 35 6 Gün Önce 01:32
MSN Hata Kodu 800706b5 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 6 Gün Önce 15:09
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
MSN Hata Kodu 81000314 Windows Live Messenger Hatası NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 10 19-11-2008 00:40